Éteri jóga

Premium Vector | Yoga pose at home illustration

Kedvesek! Senki ne aggódjon, hogy Bori nélkül marad a lezárás idejére ??

A videóoldalamon jelenleg 7 jógaórát találhattok, és pár napon belül végre megkapom a laptopomat a szervizből (3 hónapja kezdődött a kálvária.. igen, 3, nem tudom még ezt hiva tenni..:) , de a lényeg, hogy akkor tudok újra vágni: ez azt jelenti, hogy még kb. 15 videó fel fog kerülni fokozatosan, pár héten belül… szóval klasszul, változatosan tudtok gyakorolni otthon is! ?‍♀️?És még van egy sor ötletem, szóval egyre színesedik majd a paletta… 🙂

Tudom, nem teljesen olyan otthon gyakorolni, mint személyesen, de még ha elcsendesedni nem is tudsz olyan mélyen, már azzal, hogy a fizikai testedből kimozgatod a stresszt, teszel Magadért, a magasabb energiaszintért = ami segít, hogy egyensúlyban tudj maradni a szokatlan helyzet ellenére… ?‍♀️⚖️?

A jógaórákat itt talaljatok + minden praktikus infót megtaláltok a Videók menüpontban: pipiter-joga.hu/videok
? Az ingyenes 20 perceseket egyelőre csak a ytb-on: https://www.youtube.com/…/UC_nyoYTHK7dSu2uKAUbs4kw/videos

Kitartás… mély légzés, nyugalom… mert tudjátok: minden értünk van, még ha most nem is látjuk, hogyan, de minden az emelkedésünket, bölcsülésünket szolgálja az életünkben! Csak simulj bele a helyzetbe, és használd kreatívan!

Namaste <3
Bori

ui.: A laptopom érkezésével végre meg tudom tanulni a hírlevél-generálást is, így azoknak, akik feliratkoztak, küldöm majd végre a havi 1 vagy 2 hírlevelet (szóval nem foglak elárasztani Titeket). A Hírlevél menüpontban fel tudtok iratkozni, ha szeretnétek kapni mantrákat, vezetett meditációkat, videókról, eseményekről értesítést… szóval olyasmikről, amik a hétköznapokban is segítenek a lelki nyugalom megtartásában… <3

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .