Újhold- új honlap és új videó!

Örömmel mutatom be Nektek az új honlapot a pipiter-joga.hu -t! A régitől most búcsút veszünk, megtette a magáét, ideje volt továbbfejleszteni az idők változásának megfelelően. A korábbi honlapot én magam készítettem, ami jó kis feladat volt akkor, a logót hozzá a húgom, Kata, és 2017 júniusa óta több mint 23 ezer látogatója volt, ami számomra szédítő szám! 🙂

Az új honlap készítésében Gyurasics Kata segített, köszönöm neki a sok türelmet és a rugalmasságát! Együtt tanultuk, tanuljuk ezt a videós világot… Az új név: pipiter-joga.hu, majd írok róla, hogy miért változott a név. De a régiről is ideirányít mindenkit 1 évig a net… Maga az oldal nagyon hasonló, a stílus nem változott, továbbra is ezzel a nőies stílussal tudok azonosulni, de még szebb lett, és tud majd olyanokat is, amiket a régi, az ékezetes pipitér.com nem tudott: pl. az eseményekre rá tudtok szűrni helyszín, dátum, stb szerint… bár mostanában nem dúskálunk a workshopokban, női körökben, ahogy máskor, de a videópremiereket azért kiírogatom mindig, hogy tudjátok, milyen újdonságok érkeznek!:) Megtaláltok mindent, amit eddig is, az aktuális órarend a főoldalról a felső menüsoron kattintható, és oda lesz mindig kiírva, ha van vmi átmeneti vagy tartós változás az órák rendjében.

A fő újdonság az oldalon videós rész lesz: ez még nem működik, elég sok türelmet igényel a procedúra… nem untatlak Titeket a részletekkel, bonyolultabb minden, mint gondoltam volna, a magyar és nemzetközi adózás (mert a befogadó oldal külföldi), a tárhely kívánalmai, a különböző bővítmények… mindent össze kell fésülni… de hát ez mindig így van, lépkedek és tanulok… a türelmet kiemelten ezekben a hetekben! 🙂 De tudjátok, ahogy a harcos pózban is fókuszálunk: tudom, hova tartok és nincs kétségem felőle, hogy sikerül, mert kitartó vagyok.;) Ebből merítek erőt olykor.:)
Szóval a videó menüpontban láthatjátok majd a videóválasztékot, ez 4+1 videó lesz az első pár hétben: a Holdfázisos/ ciklusjóga gyakorlás + 1 menstruáció idejére való, kellemes, meditatívabb óra- ezek abszolút végezhetők kezdők által is. Utána jön még 6 videó, a fő erőközpontokra, csakrákra hatók (a felső 2 csakra egybe véve) egy picivel bonyolultabb gyakorlatokkal színesítve olykor. Közben érkeznek kiegészítő, magyarázó, ismertető videók is folyamatosan, hogy értsétek, hogy mire miért szükséges figyelni, mi hogyan működik- így lesz igazán eredményes az önmunka.:) Ezek ingyenesek lesznek, kvázi csatolmánya a jógaórának.
És aztán jönnek majd sorban a terápiás órák, amikkel tudjátok magatokat testileg-lelkileg csiszolgatni, erősíteni, a külső-belső gyógyulásra rásegíteni a tudatos önmunkával…

Itt szeretném újra megköszönni az adományokat, amik érkeztek: ezzel hozzájárultatok, hogy tudjak venni egy videószerkesztő szoftvert, ami sokkal könnyebbé teszi ezt a nem is olyan egyszerű feladatot! Köszönöm szépen! <3

Ezen a héten az Újhold, megújulás napjait éljük, így ehhez küldök egy videót. Ez már a vimeo oldalon lesz, az a tárolóhelyem, felületem a videókhoz- így már elkezdhettek ismerkedni vele.:)

Megköszönöm, ha a jógagyakorlásod támogatásáért támogatsz engem, amennyiben módodban áll, a számlaszámom:
Bartis Borbála
CIB
10700055-61824454-51100005

Praktikus tanácsokat itt találsz a gyakorláshoz.
Ez a videó 1 hétig lesz elérhető, utána a készülőben levő felületemről tudod majd végezni ezt is, és még többet…
Ha van olyan problémaköröd (testi/ lelki), amire szeretnél jógázni, írd meg, és készítek olyan videót is! 😉 🙂

Jó gyakorlást, töltődést Nektek!

Namaste
Bori

A videó:

2 Replies

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .