Csípőnyitó videó

Kicsit sűrű volt eddig a nyár, 3 jógatáborunk és 3 gyerektáborunk zajlott le- amiket amúgy nagyon élveztem, majd hamarosan posztolok róluk képeket- így mostanra sikerült elkészítenem a csípőnyitó videót. Még van egy hónap a nyári szünetből (szept. 9-től indulnak az órák), úgyhogy akinek már hiánya van, és/vagy már rongyosra gyakorolta a hátlazító videót és az 5 tibeti rítust, amiket a szünidőnk elején javasoltam, annak itt egy kis újdonság: kb. 28 perc ráhangolódással és rövid relaxszal…:)
Gyakorlás közben, ahogy mindig, most is nagyon figyeljetek oda a testetek jelzéseire! Menzesz környékén óvatosabban mozogjatok, ne várjátok el magatoktól ugyanazt a rugalmasságot, mint a ciklus többi szakaszában!

Jó gyakorlást Nektek!!

ui.1.: A videót a közösségi házban vettük fel, ahol a táborok is zajlani szoktak, ebben a nagy teremben szoktunk jógázni, ha kint nincs jó idő, ill. itt szoktak aludni, akik ezt a lehetőséget választják. Amúgy aki szeretne falun pihenni, ill. kedvező árú szállást keres a Balaton közelében, az keressen minket: 12 főnek fekhely, konyha mosogatógéppel, 2 zuhanyzó és 2 WC van a házban. A tágas udvaron van tűzrakóhely, lehet tollasozni, vagy bármit játszani, illetve van egy nagy féltető, ami alatt rosszabb időben is lehet kint étkezni… Szóval ki lehet itt kapcsolódni családdal, vagy akár elvonulást szervezni ide, stb. … 🙂 Hamarosan teszek fel róla képeket.

ui.2.: A videón, a háttérben egy gyönyörű kályhát láthattok, ezt a férjem, István építette a télen, van benne sütő és víztartály is, így a meleg a ház többi részébe is el lesz majd vezethető… Épít kemencéket, kályhákat, grillező, bográcsozó helyeket… ha érdeklődnétek, az elérhetősége Kolep István 06 20 611 0072.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .