21 nap Napüdvözlet

Várd Napüdvözlettel a Napfordulót, a Fény születését!
Itt az advent, a kisböjt, tökéletes alkalom arra, hogy egy kicsit változtassunk a szokásainkon- és lehetőleg kedvező irányba… Van egy jó tippem erre a sokszor nehéznek megélt 3 hétre: próbáljátok ki, milyen, ha egy pezsdítő mozgássorral kezditek a napot!
Dec. 1-től 21-ig végezz minden nap (lehetőleg reggel) pár kör Napüdvözletet, így ezt a zsúfolt 3 hetet könnyebben veszed, felpezsdülsz, élénkebbé válsz – és a szokásoktól eltérően nem leharcoltan, kimerülten állsz majd a fa alá, hanem kicsattanóan! 
Próbáld ki, tapasztald meg Te magad, magadon mit hoz a rendszeres gyakorlás, még akkor is, ha csak pár percet tesz ki! 

Ha nem emlékszel már a gyakorlatsorra, ebben a videóban elmagyarázom, megmutatom

 Legtöbbeteknek megvan már a doksi, amiben részletesen leírom a Napüdvözlet ászanáit, a könnyebb és a nehezebb verziót, a mantrákat… de ha Neked még nincs meg, akkor írj e-mailt, és átküldöm pipiter.noi.egeszlet@gmail.com

– Írok hamarosan még tippeket, mire érdemes figyelni a gyakorlásnál, pl. ha a böjttel is kombinálod, vagy ha beleesik ebbe a 3 hétbe a menzeszed… FRISSÍTÉS: A TIPPEK ITT

(A kép innen: http://artistamuvek.blogspot.com/…/sun-salutation-on-poster…)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .