Méhtisztító gyakorlat – Hatékony (böjti) elengedés és megújulás

Az öt tibeti rítuson felül örömmel segíteném a böjti nagytakarításotokat ezzel: szombaton (február 20-án) 16 órától tartok egy 2 órás online (méh)tisztító workshopot. Ha nem jó az időpont, később is megnézheted, elérhető marad a felvétel.

Egyre több helyütt lehet hallani méhtisztító szertartásokról- és ez nagyon fontos, nagyon szuper! Olyan sok feszültség van egyénileg is bennünk a nőiségünkkel kapcsolatban, a kollektív tudatról nem is beszélve, hogy nagyon fontos, hogy dolgozzunk a tisztításán- mert a tudatos és tudattalan feszültségeink, traumáink mind tárolódnak a méhünkben, és blokkokat alkotnak, amelyek masszívan kihatnak az életminőségünkre… És nem csak magunkat tisztítjuk a tudatos munka által, hanem a családunkat is, és a kollektív tudatot is… Ha a női energia nincs rendben, a férfi sem tud jól működni… Minden tisztul, ha mi, nők tisztulunk, hisz bennünk van a Forrás intenzívebben, mi közvetlenebb összeköttetésben vagyunk a Teremtéssel (akár van gyermekünk, akár nincs)… 

A gyakorlat, amit a workshopon megtanulunk, nagyon egyszerű, önállóan, minden nap (akár többször is) elvégezheted.
Én már 4-5 éve rendszeresen használom, és nagyon sokat segít/ett különböző életesemények feldolgozásában (az összegzésben, rálátás nyerésben és az elengedésben is), illetve fizikai szinten is észrevehetően könnyebb (és rövidebb, kevesebb, átlátszóbb) a menstruációm a segítségével.

A gyakorlat nagy segítségedre lehet a 40 napos böjti nagytakarításban, hogy kisöpörd magadból a lehúzó testi-lelki méreganyagokat, terheket, stresszt, félelmeket… Bármikor használhatod, de ez alatt a 40 nap alatt különösen időszerű lenne!

Febr. 17-én, szombat délután 16 órától 1,5-2 órában (vagy ha máskor érsz rá, később is megnézheted, fent marad a felvétel) végigjárjuk a női életszakaszokat, átnézzük, mikor mi lenne az életfeladatunk, ha tudatosan szeretnénk élni, hatékonyan emelkedni, haladni felszabadult és boldog Önvalónk felé.
Megbeszéljük, hogyan működik a női energiarendszer, megtudhatod, miért hihetetlen különleges dolog a méhünk és hogy milyen nagy lehetőségeket ad nekünk, nőknek… és megtudhatod, miért áldás valójában a menzesz, hogyan segít abban, hogy egyensúlyban maradjunk… Aztán, hogy miért fontos karbantartani energetikailag (is) magunkat, és hogyan tudjuk ezt egyszerűen megtenni, akár ezzel a gyakorlattal; és miért ajánlott menzesz alatt, aktív ciklusban járóknak, hogyan segíti a kismamákat, gyermekágyasokat, anyukákat, az anyaságra vágyókat és a menopauzában járókat is… azaz minden nőt, azokat is, akiknek nincs meg a szervük bármilyen okból… És hogy hogyan segít az intuíciónkat letisztítani, tisztánlátásunkat felerősíteni?
Az elméleti rész után megtanuljuk a méhtisztító gyakorlatot, amivel fizikai és lelki terheket is ki tudsz oldani, le tudsz tenni, és nem csak a méhedhez-nőiségedhez, hanem bármilyen életeseményhez, (pár)kapcsolathoz kötődően… 

Online élő adásban ebben a FB-csoportban szombaton 16-18 óráig lesz a workshop- ha nem jó az időpont, később is megnézheted, fent marad a felvétel a csoportban. Ha nem vagy FB-os, kérheted a felvételt, privát linken elküldöm.
A részvételi díj 3000 Ft.
Ha részt vennél, írj e-mailt (lakcímedet is írd meg, muszáj a számlakiállításhoz!), és ide utald a pénzt, kérlek:

Bartis Borbála Anna e.v.
CIB Bank
10700055-61824454-51100005
IBAN-szám: HU84 1070 00055 6182 4454 5110 0005
közlemény: lakcím

Várlak szeretettel!
Namaste
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .