Programajánló

2 programot ajánlok figyelmedbe, melyekben én is közreműködöm majd:

  • az egyik egy balatoni önismereti hétvégi elvonulás, melynek egyik főszervezője Boros Mariann, aki nálam jógázott évekig, aztán dolgoztunk egyéniben is többször is: Mariann hatalmas feladatokat megdolgozott, tiszteletre méltó alázattal, nyitottan a tanulásra, fejlődésre alakította át magát és tett le már rengeteg terhet… így aztán már nem csak nagyon okos, erős és lelkiismeretes, hanem – a bejárt út által- tudatossá, bölccsé és együttérzővé is érett… így aztán igazán hiteles segítő válhatott belőle <3 – ezért is örömmel fogadtam el a felkérését, hogy tartsak a táborában jógaórát és egy kis előadást a jóga és az önismeret összefüggéseiről, szeretettel ajánlom figyelmedbe: részletek itt.
  • A másik pedig egy méhtisztító szertartás, amire pedig Kis Zsófi kért fel, hogy tartsam meg a Kaposvár közelében található Petörkén működő Rezgő Nádszál Jurtájában… a szertartás előtt tanítás és gyakorlat is lesz, hogy tudjuk, értsük, mi miért hogyan történik energetikailag, és majd önállóan hasznosítani tudjuk a hétköznapjainkban is… Ez az alkalom jún. 1-jén 16-19h-ig tart. További részletek a méhtisztító gyakorlatról itt, az eseményről itt. (a Facebookon meghirdetett eseményeket meg tudod úgyis nézni, ha nem vagy regisztrálva, de ha nem sikerül, írj, és elküldöm másképp…)

Várunk szeretettel <3
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .