A szerelem más nőként és férfiként

Már évek óta figyelem a női és férfi működés különbségeit… Sok mindent tanultam és összeraktam már róla, aminek nagyon nagy részét meg is osztom a Méhtisztító gyakorlat videótanfolyamban.

A szerelem “haszna” és a két nemben való különböző működése viszont csak az utóbbi egy évben állt össze teljesen bennem. Annak köszönhetően jött egy nagy felismerés, hogy egy szomatodrámán (ami nagyon hasonlít a családállításra, tehát átjárják a szereplőt a megjelenítendő ember energiái (vö. morfogenetikus mező)) egy szerelmes férfi szerepét osztották rám… eszméletlen érdekes megélés volt a másik nem egy képviselőjébe “belebújni”, és így megérezni, mi zajlik benne- és máris egy csomó dolgot megértettem a férjemmel kapcsolatban is, hogy egy-egy félreértésünk miért volt…!
Azután ennek mentén azt is megértettem, hogyan lehet a különbségek ellenére mégis harmóniába hozni és tartóssá tenni férfi és nő szerelmét…

Máshogy lesz szerelmes a nő és máshogy a férfi, ez más-más elvárásokat szül bennük, ami sokszor csalódáshoz vezet… a nő alapvetően biztonságra vágyik, a férfi pedig szabadságra: sokszor mondják, hogy ezért garantált a boldogtalanság… De ha tudjuk, ki hogyan működik, és tudatosan kezdjük működtetni a minőségeket, energiákat, ki-ki a saját energiarendszerének megfelelően, harmóniába tudjuk hozni a különbözőséget, és a szerelem nem problémaforrássá válik, hanem egy közös fejlődési úttá, amelyben mindkét fél egyre kiteljesedettebb és boldogabb. A szerelem pedig nemhogy gyengül, hanem egyre inspirál és emel. ??

Az Új Korszak előadás 2. részében többek közt erről lesz szó: minden időpont itt, az Eseményekben. ♡♡ 2023. tavasztól pedig a videóoldalon is elérhetőek lesznek az előadások.

Várlak szeretettel ??
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .