Reklámok és előfizetés… miért?

Nemrég kaptam visszajelzést, hogy a youtube-on reklámok szakítják meg a videóimat: nagyon sajnálom, ez meditáció/ jógagyakorlás közben igazán kellemetlen lehet… már a kezdetekkor azt állítottam be, hogy nem kívánok jövedelmet szerezni ilyen módon, tehát ne legyenek reklámok a csatornámon, és most újra átnéztem, hol lehetne még ezt kiküszöbölni, de nem találtam további opciót…

lehetséges, hogy ez ma már nem elegendő a reklámmentességhez, mert egyre inkább trend, hogy akinek nincs előfizetése, az reklámok nézésével (figyelmével, idejével, energiájával) “fizet” a különböző platformokon: biztos észlelitek, mostanában egyre több eddig ingyenes lehetőség/ applikáció válik fizetőssé, ahogy pl. a FB-on is megjelent ez (érződik is, egyre kevesebbeket érnek el a bejegyzéseim)… de felesleges ezen bosszankodni, érthető az új korszak energiája szempontjából is ez a változás: tudatosságra és bőségtudatra sarkall minket ez is, ugyanis azt szolgálja, hogy válj tudatossá abban, kit, mit, hol, hogy, mennyit szeretnél olvasni, nézni, dönts róla és cselekedj annak érdekében, hogy azt (is) lásd, akit úgy érezel, hasznos, tápláló számodra… válaszd ki és emeld be az életedbe a magas szintű rezgést, még akkor is, ha fizetned kell érte akár egy kis fáradsággal, akár pénzzel… szóval segít a szűkölködős gondolkodásunkat ez is felülírni (ahogy a múltkori videómban beszéltem is erről mint aktuális jelenségről az emelkedő árak kapcsán, videólinket ld. poszt alján): ? azt javaslom, akit szeretnél olvasni, annak iratkozz fel a hírlevelére (vagy kattints rendszeresen az oldalára tudatosan, mert amúgy igencsak esetleges, hogy a FB/ instagram stb. feldobja-e a tartalmat)- nálam a honlapon a Hírlevél menüpontban fel tudsz iratkozni, és akkor havi 1-2x e-mailen mindenképp értesülsz az újdonságokról, bejegyzésekről, videókról ? pipiter-joga.hu/hirlevel (Amúgy a közeljövőben érkezem is további videókkal, amelyek segítik, hogy ebben a nagyon erős energiában mire érdemes figyelni, stb…)

? az aktuális jelenségekről a múltkori videó itt

??

Bori

ui.: Ha van tippje vkinek, mit kellene még beállítanom a ytb-csatornámon a “jövedelemszerzés” menüpontban találhatókon kívül, hogy ne legyenek reklámok a videóimban, szívesen veszem- és amúgy mivel én nem látom a reklámokat, mert nekünk van családi előfizetésünk, azt is köszönöm, ha továbbra is jeleztek vissza, ha ez vagy más felületem kellemetlenül működik, igyekszem kiküszöbölni a bosszantó dolgokat, amiket admin szerepkörből nem mindig látok…!?

ui2.: A kép forrása a Pinterest, és nem sok köze van a szöveghez, de már unom a spiri képek keresését – nem tudjátok elképzelni, mennyit keresgélek sokszor, mire egy vállalható képet találok – szóval mostantól olyan képeket teszek a szövegekhez, amik egyszerűen csak tetszenek… ????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .