Az okot a Lélek tudja…

A március 22-ével történt nagy áttörés hatásai már érződnek, kinél hogyan… – sokakban úgy csapódik le pl., hogy megérik bennük egy olyan érzés, hogy “na, elég volt, muszáj változtatnom valamin” – és ez egy nagyon fontos stádium! Ha megszületett ez az elhatározás, innen csak jobb lehet, mert nyitottá válsz, keresed a megoldást, feloldást- és ha keresed, meg is találod előbb-utóbb! Ez tuti. Sokan keresnek is egyéniben lélekkommunikáció, oldás miatt, jelenleg 3 hétre előre be vagyok táblázva- nagyon köszönöm a bizalmat❣ Jó látni, hogy mekkora megkönnyebbülések történnek, mert megérkeznek a válaszok mindenkihez, aki tényleg szeretné megtudni, hogy mit kellene meglátnia, tanulnia a helyzetéből…?

Egy kedves házaspár nagyon frappánsan megfogalmazta, mi történik a lélekkommunikáción- ők anno külön-külön jöttek egyéniben hozzám, és (sokakhoz hasonlóan) ügyesen alkalmazzák a mindennapjaikban a Lélektől kapott információkat, intéseket, útmutatást:

“Egy csodálatos utazásban lehetett részünk Borival, amelynek során elmerülhettünk abban a láthatatlanban, ami körülvesz minket, és segítségével megoldást kaphattunk a látható világba.”Mert igen, a látható világunk, az életünk, az már az okozat, az ok, ami létrehozza a valóságunkat, a tudatunkban keresendő, vagyis a meggyőződéseinkben… és ezt fel tudja Neked tárni a tudatod legfényesebb része, az isteni bölcsességed, a Lelked…

A Lélekkel való kapcsolódást érdemes minden esetben gyakorolni, hogy a blokkok elkezdjenek ezáltal is oldódni, és megerősödj Önmagadban, valós kapcsolatod épüljön ki, egyértelmű, tiszta megérzéseid és kommunikációd fejlődjön ki az isteni bölcsességeddel. ? A videó, amit ennek támogatására készítettem, továbbra is megtalálható a Youtube-csatornámon (2 nap alatt ezren nézték meg- ez is mutatja, hogy sokan érzik, hogy itt az ideje a “be- és felkapcsolódásnak” ??)… a videót ld lent.

✴️ Hamarosan jövök újabb videókkal, iratkozz fel, ha gondolod, a csatornára, vagy a hírlevélre, amiben pár hetente kiküldöm az újdonságokat…:
? youtube.com/pipiterjoga
? pipiter-joga.hu/hirlevel
Itt az Új Korszak, lépjünk be a kapuján méltóságunk és lehetőségeink teljes tudatában!

? Ha szívesen inspirálnál másokat a tudatos önmunkára, fejlődésre, oszd meg a saját tapasztalataidat, miben segítettek Neked a foglalkozásaim/ lélekkommunikációval történő blokkoldásunk: küldd el valamilyen módon, és nagy örömmel közzéteszem… Ragyogtasd a Fényed, inspirálj vele másokat is! ??? Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .