Hangolódással egybekötött tanítások indulnak …

Már pár hónapja érzem, hogy érkezik hozzám egy újabb feladat, amivel szintén segíthetem a felfényesedést…

kép: Balassa Júlia


Minden tevékenységem más és más módon ezt, a most már nagyon erősödő, kollektív és egyéni folyamatot szolgálja, ez az egyik legfőbb feladat az életemben: az egyéniben történő lélekkommunikáción egy intenzív egyénre szabott munka folyik; a jógaórákon nálam kifejezetten hangsúlyos, mondhatom, hogy a legfőbb szempont a befele figyelés, a jelenlét gyakorlása, és ezáltal a belső erőnkkel, lelkünkkel kapcsolódás, így ezek az alkalmak is nagyban hozzájárulnak a fényesedéshez, lehúzó rétegek letételéhez… A blogon az írásaimmal is igyekszem ráirányítani a figyelmet egy-egy jelenségre, és feltárni a mögötte zajló energetikai-tudati folyamatokat, hogy könnyebben megértsük, mi, miért van, és hogy mi, ami tényleg fontos, érdemes a figyelmünkre, energiánkra… A meditációs tanfolyammal és a méhtisztító gyakorlat átadásával, amelyek jelenleg a videóoldalon érhetők el, szintén ezt céloztam meg: hogy megértsük, mi hogyan működik, és hogyan tudunk saját erőnkkel kapcsolódni, és tudatosan saját javunkra fordítani… tudatos teremtővé válni…
Korábban tartottam női köröket azoknak, akik mélyebben szerettek volna dolgozni magukon, ezeket felváltotta az egyéni önmunka, valamint mostanra szükségessé vált kinyitni a köröket, férfiaknak is helyet adni, hiszen most már ők is masszívan megmozdulnak, aktivizálódnak a tudatosságban… és szükséges ráérezni most már az együttműködésre!

A most induló tanítási alkalmakon minden fenti törekvéseim mellett a fő szempont a most nyíló, Új Korszak megértése és a hozzá való tudatos kapcsolódás lesz fókuszban. Sokat írtam már róla, a vírus kapcsán is, meg 2022.02. 22. kapcsán is, hogy csak párat említsek… De most, hogy folyamatosan erősödik a nyomás az embereken, hogy döntsenek, tudatosságot, végtelen fényt választanak, vagy félelemet, anyagot, végességet… felülnek erre a hatalmas erejű hullámra és új dimenziók felé nyitnak, korláttalan tudatos teremtői lényüket élve, vagy a régihez ragaszkodva, szűkölve sodródnak bele, a nyomása alá kerülnek…. szóval élesedik a szitu, dönteni szükséges Szabad Akaratunk jogán…
Megkaptam erről a folyamatról a tanításokat az utóbbi hónapokban, látom, érzem, tudom, mi és miért történik, és szívesen átadom az érdeklődőknek a tudást róla, illetve segítem a változásoknak a kellemes oldalához való kapcsolódást, hogy ne húzzon be minket a félelem amiatt, hogy teljesen átalakul most minden…: én magam ezt élem már leginkább az életemben, az örömöt és a korlátlan szabadságot, a tudatos teremtést… a változások emelőek és felszabadítóak, ha tudatosan viszonyulunk hozzájuk, ha használjuk a szabad akaratunkat és megéljük a szabad tudatos teremtői mivoltunkat… ehhez szeretnék segítséget nyújtani: az Aranykapuhoz kulcsot adni… <3

A tanítások 2(+2) részből állnak majd: elsőként az elméleti tudás átadásából (de ez a rész is hat energetikai szinten is, amennyiben a hallgató megnyitja magát): ez azért fontos, mert ha az elménkkel értjük a folyamatokat, a miérteket, az energia és a tudatosság működését, az már fél siker, akkor már sokkal kisebb a szorongásunk a most zajló intenzív változásokkal kapcsolatban.
És hogy a fél siker teljessé váljon (vagy közelítsen hozzá), az elménk, rációnk “megetetését” követően a második rész az energetikai- tudati munka, amelynek során az Új Időszak energiáit hívjuk be, hangolódunk rá és fogadjuk be- hogy a befogadás meg tudjon történni, blokkokat is oldunk- mindez vezetett meditáció jellegűen történik.
A végén a +1 a kérdezz-felelek, amelynek során spiritualitással, saját utammal, tapasztalataimmal, tudatosodásommal vagy egyebekkel kapcsolatban lehet feltenni kérdéseket, és adok rájuk válaszokat legjobb tudásom szerint.
A másik +1 rész: az előadás előtt lehetőség van egy bő órás jógaórán részt venni, amely abban segít, hogy ellazuljunk, kizökkenjünk a napi, heti rutinból, és a jelenbe érkezve könnyebben befogadjuk a tiszta, emelő energiákat, amelyek megmozdulnak ezeken az alkalmakon.

A foglalkozások során a lelkemmel és isteni, tiszta támogatóimmal, mestereimmel kapcsolódom, és az ő segítségükkel tartok tiszta és biztonságos teret, és adok energetikailag is tanítást, így bátran meg lehet a foglalkozás során nyílni és töltődni, oldódni, újrakalibrálódni…

Az első előadás címe: Az Új Korszak – hogyan lehet örömteli Számodra a most megnyíló időszak?
lesz folytatás majd férfi-női energiákkal, az egységgel, stb témákkal … majd hirdetem. Az Események menüpontban megtaláljátok a helyszíneket, időpontokat mindig, egyelőre Pécsett, Bogláron, Kaposváron és Verőcén tervezem, de igény esetén lehet bárhol… Facebookon: ez a pécs-vasasi október 1-jei, és a Pécs belvárosi október 2-i alkalom.

Várlak Titeket szeretettel, lépjünk be az Aranykapun, és élvezzük a szabad és örömteli létet!

Namaste <3
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .