Több óra Bogláron!

? Jó hír!!?? Közkívánatra átrendeztük Zsuzsival a boglári jógarendet úgy, hogy tudjatok praktikusan Hozzá és hozzám is járni, ha heti kétszer (vagy akár háromszor 😉 ) gyakorolnátok!
Jövő héttől az én óráim átkerülnek csütörtökre, Zsuzsiéi továbbra is hétfőn és szerdán lesznek, mindegyik óra 18h30-kor kezdődik.

☯️Szuperül kiegészítik egymást a kettőnk órái: Zsuzsi dinamikus, illetve hatha/ flow órákat tart, nála hangsúlyosabb az izomépítés, erősítés, mindez izgalmasan áramló, kreatívan összekötött ászanákkal… én nagyon szeretem az óráit, szívből ajánlom Nektek is! ??
Nagyon fogjátok élvezni az átalakulást, amit Magatokon tapasztaltok, ha hetente többször megajándékozzátok Magatokat hosszabb, legalább 60 perces jógázással, mert így el tud indulni egy mélyebb oldódás, regeneráció, sőt fejlődés (az összesen heti 1 hosszabb gyakorlás leginkább szinten tartásra elegendő): igazán felemelő élmény megtapasztalni, mennyire hamar és pozitívan reagál a szervezetünk a törődésünkre, és izgalmas felfedezni, mi minden rejlik bennünk, milyen erősek és rugalmasak tudunk lenni testileg és lelkileg, testünk milyen hamar elkezd megfiatalodni, vitálissá válni… az érzelmi kisimulásról, növekvő lelki erőről, békéről, életörömről nem is beszélve… (= ?

Úgyhogy várunk Titeket szeretettel, éljetek a lehetőséggel, tegyetek Magatokért, és elindulnak a pozitív változások kívül-belül! ‍✨
?‍♀️ Zsuzsit megtaláljátok a FB-on: az Aranyhíd Jóga és Életmód Központ oldalon; illetve az instagramon @yoga_zsu -ként
Namaste??
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .