Tört-én-elem

Meddig tart a történelem? És meddig az idő?

Addig amíg minden lehasadt én-részemet nem integrálom.

Addig, amíg minden tört én-elemet nem tudok integrálni: amíg minden, traumákban lehasadt, ottmaradt én-részemet nem tudom visszahívni, magamba simítani, átölelni.
Amikor megtörténik az integráció, eggyé válok Önmagammal. Egésszé válok, nem lesznek a tudatomnak kitagadott, árnyékban maradt részei.
Ennek során rengeteg energia érkezik vissza hozzám, így magasabb energiaszintre, magasabb tudati szintre érkezem… nagyobb, objektívebb rálátást nyerek az életemre, a tudati fejlődésemre, utamra… és megszületik bennem a béke és a szeretet önmagam és az utam felé is…
És így, a feloldódással: megszűnik az idő.
A tört-én-elem hozza létre az időt.
Az integrációs folyamat során szépen megszűnik számunkra a lineáris idő, amit a Földön ismerünk, ami szerint eddig éltünk, és amit a tudatunk, eredetileg egységes energiánk hasadásai tartanak fent, és amihez itt a földön alkalmazkodunk. A ciklikus idő váltja föl: már csak a tapasztalások körei, a tudati tágulási újabb és újabb dimenziónyitasa mentén élünk, létezünk…
Történelme mindig annak van, amiben vannak még törések. Amikor még törések vannak az emberben, az én még nem egységes és áramló, és addig nincsen harmónia, nincs béke és szeretet – sem bent, sem kint.
Az oldások során csodálatos megtapasztalni, hogy milyen nagy energiák érkeznek vissza az emberhez amik egy-egy traumában, nehéz, méltatlan szituációban vagy kapcsolatban ottmaradtak, letapadtak; illetve amikor egy magasabb tudású élet, én-rész tudásanyaga, energiája, információhalmaza beérkezik hozzánk, vagyis kinyílik jelenlegi énünk számára is…
Csodás és felemelő élmény…? Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehetek ezeknek a folyamatoknak, segíthetem az integrációt és láthatom felfényleni egyre jobban az embereket, akikkel együtt dolgozunk egyéniben.? Végtelen hála. ??
.
.
#tudatosság #önmunka #önismeret #blokkoldás #lélekkommunikáció #integráció #jóga

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .