Lelle-infó: vége a pénteki extra óráknak

Kedves lellei Jógások!

Eredetileg május végéig terveztem a pénteki extra órákat, de sajnos holnap temetés miatt nem tudok tartani, és jövő hét pénteken pedig foglalt a terem sakkverseny miatt- így lerövidült a 6 alkalom 4-re…, de azért, aki szerette volna, így is bele tudott kóstolni, hogy milyen heti 2 hosszú gyakorlás, mennyivel mélyebbre tud így hatolni a lazítás és a nyugalom, mennyivel hathatósabb a töltődés.

Ha jólesett, és szeretnétek folytatni a duplázást, ajánlom figyelmetekbe Zsuzsi óráit, aki szerdánként 18h45-től tart a lellei Művházban nagyon klassz jógát.

Ha ez nem jó, akkor pedig ha reggelente egy 20 percet gyakoroltok (youtube-csatornámon találtok kb. 20 perceseket: youtube.com/pipiterjoga , ill a videóoldalon is rövidet, hosszút is: pipiter-joga.hu/videok), így a heti 1 hosszú gyakorlást ki tudjátok egészíteni, és el tudtok indulni a fejlődésben, és nem csak szinten tartáshoz lesz elegendő a gyakorlás…

A hétfői órákat szeretném július végéig tartani, augusztusban valószínűleg pihizek, de írok majd még róla.

Érkezik a nyár, ilyenkor, a szezonban sokan nagyon leterheltek vagytok a Balcsi környékén- de tegyétek meg magatoknak a szívességet, hogy azért rendszeresen beiktattok egy kis minőségi én-időt: ne csak elvegyetek magatoktól, hanem adjatok is vissza a testeteknek, lelketeknek, hogy minden klasszabbul menjen!

Szép nyarat kívánok! Szeretettel ölellek Titeket! ??

Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .