Blokkoldás mudrákkal

Az utóbbi pár évben nagyon sokszor használom a mudrákat (energiát mozgató kéztartásokat), hogy ilyen vagy olyan testi-lelki problémámat feloldjam- és nagyon jó tapasztalataim vannak, ezért szeretném megosztani Veletek! Használtunk mudrákat a téli Napfordulóra felkészüléshez, a csakrák áttisztítását célzó mantrázásainkhoz is, de most bővebben írok róla, mi is ez, hogyan működik… És kérem, hogy ne higgyétek el, amiket írok, hanem próbáljátok ki, mert csak a tapasztalaton keresztül lesz az információból tudás, és akkor fog valóban elkezdeni átalakulni az életetek elszenvedésből tudatossá, örömtelivé, bizalommal telivéamelyben nem csak hiszed, de TUDOD, hogy minden Érted van! <3

A mudra (a szó azt jelenti, pecsét) úgy működik, hogy létrehozunk a kezünkkel egy formát, ami bizonyos fajta energiát megmozgat. Minden anyagi forma azért olyan, amilyen, mert valamilyen energia/ minőség anyagi kivetülése, megjelenése itt, a földi, anyagi síkon… mint ahogy a fény egy szűrőn keresztül olyan formát vetít a falra, amilyet a szűrő enged, ahogy az elfedett és szabad részeken át tud áramolni, úgy szűri meg a tudatunk is a tiszta fényt, blokkjaink (félelmeink) lefogják a fényt, ahol békében vagyunk magunkkal, elfogadjuk magunkat, így másokat is, azaz szeretetteljes a hozzáállásunk, ott átengedi… és így vetül ki vmilyen formában, és hozza létre a testünket (is): rövid vagy hosszú lábbal, széles vagy keskeny vállal, kis vagy nagy mellel, pisze, tömpe, egyenes vagy görbe orral … stb… Minden formának van energetikai (és tudati) vonatkozása tehát, és így a formák megfigyelésével egy csomó mindenre tudunk következtetni a tudattal/ jellemmel kapcsolatban is… lásd arc- vagy íriszdiagnosztika…

Képtalálatok a következőre: ásványterápia

de így működnek az ásványok is, az kristályterápia is pl.: a kristályszerkezet adta forma bizonyos fajta energiát mozgat, mondjuk a rózsakvarc a női és szívtér energiáját mozgatja tisztán: ha ott van blokk, diszfunkció, akkor odatesszük, hangolódunk rá, ~ behozzuk magunkba azt az energiát, amit sugároz, és az arra nyitott ember érzi is az energiaáramlást (csak nyitottság kérdése: mindenki képes érzékelni, csak gyakorolni kell, ahogy bármilyen tevékenységben egyre finomabban meglátjuk az árnyalatokat, összefüggéseket, ha gyakoroljuk…), és így az adott tudati és testi terület helytelen, sérült, blokkolt energiamintája, működése a helyes energiát veszi át, és elkezdi átengedni a fényt, elkezd helyesen működni… Természetesen ritka, hogy egy alkalom elegendő legyen erre, rendszeres, pár hét, esetleg hónap koncentrált (jelenlétben való) használat szükséges, hogy tényleg átalakulást, változást érjünk el… ha “csak úgy” viseljük az ásványokat, nem nagyon hatnak, a szándék és nyitás kell az energiaáramlás és a gyógyulás megindulásához.

Késmárki László könyveiben rengeteg mudra található, több könyvet is olvastam, használtam a témában, de messze a legerősebbek az övéi (ill. amiket leír ősi tudásforrásokból), szóval jó szívvel ajánlom figyelmetekbe! A könyvek felépítése, tartalomjegyzéke nem valami praktikus, de érdemes böngészni, mert a tartalom valós, hatékony.
Van FB-oldala is, a Gyógyító kéztartások, ahol sokat posztol, pl. kitette az Életfa mudrát is, ami az egyik kedvencem, minden reggel azzal kezdem a meditációm, mert nagyon megemeli az energiaszintet- és úgy könnyebb utána elcsendesedni, elmélyülni a meditációban.

Van egy hölgy, aki blogot ír a kipróbált mudrákról, és látom, hogy a vírusölő kéztartást hatékonyan be tudta vetni a koronavírus által aktivált gubancok/ diszfunkciók feloldására és immunerősítésre is: https://kincseslada2017.blogspot.com/search/label/koronav%C3%ADrus

Még pár ízelítőképp:

Szemezgessetek, és próbáljátok ki őket, hogy megtapasztaljátok a forma (az anyag), az energia és a tudat összefüggéseit! Ha ez a tapasztalás megtörténik, tudássá érik Benned a hit, és egészen máshogy fogsz tekinteni az életedre, működésedre, nyavalyáidra… és rájössz, hogy valójában tényleg minden Érted van az életedben!:)

Namaste <3
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .