Új, 45 perces gyakorlás

Az a helyzet, hogy kicsit elakadtam az utóbbi 1-2 hétben a videóvágással, mert elromlott a laptopom, aztán a vágószoftverrel volt gond- valójában mostanában szinte minden technikai, műszaki cucc elromlik körülöttem, sorra kell lecserélnem, javíttatnom őket…

El is kezdtem barátkozni az okostelóval, amit még októberben, szülinapomra kaptam a bátyámtól, nekem adta az ő régebbijét, hogy tudjak csatlakozni a családi WhatsApp csoporthoz… Most kezd romlani a 8 éves telefonom, szóval most 1 hete csatlakoztam is a családi traccskörhöz- egy kis rákészülés… és noszogatás kellett…:D Ide is biggyesztettem a fenti képet az egyik futórózsámról, annak ünnepére, hogy már egy kicsivel jobb minőségű fotókat tudok készíteni! Elromlott a jógás kihangosítóm akksija is. Lassan az autómat is le kell cserélném, kehes az is egyre jobban.

A videószerkesztő szoftverbe most már belerázódtam… és az új gépemen fut is a program 🙂

De vissza a videóhoz! Sikerült tehát megvágnom az első 45 perces videót- jön majd még több ilyen 30-50 perc között gyakorlás, hisz tudom, hogy nehéz a hétköznapokban időt találni, főleg, ha 1-2-4… lurkónk is van. Le a kalappal előttetek, Anyukák, többen éjfél körül írtok nekem, hogy de jó volt, jólesett, stb…! Szuper, hogy jógáztok így is, hogy csak ilyen későn jut rá/ Magatokra időtök! De persze mindenki előtt le a kalappal, mindenkinél kell az elhatározás, logisztika, tudom… nagyon örülök Nektek, hogy rendszeresen gyakoroltok. A férfiaknak pedig külön hurrá, olyan jó hallani, hogy többen is belefogtak a jógázásba a karantén alatt, és hogy szépen oldódnak az évtizedes lerakódások, és egyre jobban megy (=kevésbé fáj:).
Köszönöm, hogy megosztjátok, milyen élményeket hoz, többen is írtatok nagy oldódásokról- nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen jól bele tudtátok engedni magatokat a gyakorlásba, hogy traumák, blokkok tudtak felszakadni! Ha sikerül kizárni a külvilágot, az igen, ilyeneket tud hozni, ami lehet, hogy először egy megkönnyebbülést jelentő sírásként jelentkezik, vagy pont, hogy eufóriával… kinél minek, milyen rétegnek kellett felszakadni, szakaszt meglépni épp. ♡♡♡ Nem tudom elmondani, mennyire örülök ennek, hisz ez a célom, hogy minél többen tapasztaljuk meg, micsoda szabadságot lehet megélni az életben, emberi testben is- hogy le lehet tenni a terheket, csak minőségi én-idő, azaz jelenlét, az itt és most-ban létezés kell hozzá, hogy ez megtörténjen!
És igen, minél többször belefér a hosszabb gyakorlás, annál jobb, de ha épp csak 5-10 vagy 20 perc van, akkor az is jobb a semminél, semmiképp ne legyen lelkifurdalása senkinek! Az idegrendszerünk, ill. az egész testünk meghálálja (a környezetünkről nem is beszélve;) a rendszeres elmélyülést- még ha rövid is! Vagy közepesen hosszú, mondjuk 45 perc. : )

A “Minőségi én-idő” csomagban találjátok ezt a stresszoldó, stabilizáló jógaórát is – és most, hogy ismét csatasorba állt a gép, a szoftver is, én is rákapcsolok, hogy a már meglévőket vágjam, heti többször is szeretnék feltenni! Jelenleg kb. 12-13 videó van felvéve és vár vágásra. És még sok ötletem van, veszek fel még egy jó párat….;) Szóval egyre változatosabban tudtok majd gyakorolni!

Jó oldódást, töltődést, valódi minőségi én-időt kívánok Nektek!!
Namaste ♡
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .