Elindult a videós oldal!!!

Nagyon nagy örömömre elkészültem a Pipitér Jóga videóoldalával!!!!!! JEEEEE!! :DD

Nézzétek meg a bemutat(koz)ó videóm!;)

Mostantól tudtok bármikor velem gyakorolni!! Ezt nem ijesztegetésnek szántam. 😀

Egyelőre 5 videó van fent (+előzetesek és a biztonságos gyakorlásról egy videó), hosszabb gyakorlások, 4 hetes, teljes testre ható, teljes ciklust (akár Hold, akár menstruációs ciklus…) végigkövető, de folyamatosan készülök el a felvettek vágásával, és egyre többet találtok! Szeretnék készíteni több rövidebb, 30-40 perces gyakorlást is, meg már felvettem több reggeli gyakorlatot is… most már csak idő és szemguvadás kérdése, hogy feltegyem őket, de egy hónap alatt kb. 20 videó lesz fent összesen… az már elég jó, nem? 🙂

Nagyon kíváncsi vagyok, mit szóltok a menzesz napjaira készült, meditatív, nagyon kellemes gyakorláshoz, nekem nagyon bejött, extra stresszoldó… és egy jóóó hosszú, integráló, kisimító mélyrelax, ill. inkább mondhatni, hogy vezetett meditáció van a végén, jó mélyre megyünk, hogy felülírjuk az ellenérzéseinket a menzesszel kapcsolatban! (Erről készítettem is egy videót, hogy miben segít minket a menzesz, csak még meg kell vágnom):)
Aki most elszontyolodott, hogy már nem menstruál, az ne aggódjon: bátran próbálja ki ezt a gyakorlást, vannak benne szuper-luxus relaxációs pózok, amúgy meg maga az “ászanázás” (bár már inkább kis gyógyító szertartásnak mondanám, nem túl sok az ászana, az is olyan kellemesen elmerülős) az elengedést segíti, és a megújulásra is már egy picit kikacsint a gyakorlás- és ezek mindenkinek jót tesznek.:)

Ha szeretnétek értesülni rendszeresen az új videókról, iratkozzatok fel a hírlevélre. Bizony, ilyen is lesz! 🙂 Csupa újdonság ma minden! 😀
Ne aggódjatok, nem foglak elárasztani Titeket, havi 1-2-t fogok küldeni max., amiben az új posztok, videók… aktuális események szerepelnek majd…

I Love You GIF

Köszönöm a türelmeteket, és a támogatást ez alatt a kemény 6-7 hét alatt…♡ ahogy írtam az előző posztomban, voltak nehéz pillanataim… de most nagyon örülök, hogy sikerült!:)

Külön köszönet azoknak, akik adományukkal is támogattak ezekben a hetekben, őket szeretném megajándékozni 50%-os kedvezménnyel az első havidíjból, így viszonozni. Mindenkinek írok holnap külön e-mailt, hogy kíván-e élni a lehetőséggel, és küldök akciós kódot hozzá. ♡♡

A további tudnivalókat a videók menüpontban olvashatjátok, díjakat, fizetési lehetőségeket…! A fizetés módjáról találtok egy kis útmutatót itt, ha valakinek nem érthető az oldal az angol vagy bármi miatt.

Holnap vagy legkésőbb pénteken írok, hogy remélhetőleg mikor indulhatnak be az órák, min filózom ezzel kapcsolatban, és aztán a nyári táboridőpontokról is!! és még a Bika zodiákussal is tartozom, tegnap jutott csak eszembe- bocs!! A videós dolgok annyira lekötöttek, hogy a fejemben még simán március van…:)

Namaste, Kedvesek ♡
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .