Jógavideó a Növőhold környékére

Holdfázisok hatása - Ezotéria | Femina

Sikerült tegnap az egyik legnagyobb problémát megoldani a videófelülettel kapcsolatban, remélem, hogy most már nem sok idő, hogy beélesítsem az oldalt…:) Addig is a Növőholdra fókuszálva gyakoroljatok:

még ki lehet használni a rugalmasságot, de fokozatosan tapasztaljuk, ahogy telik a Hold és vele párhuzamosan a testünk is vízzel: egy picit nehézkesebbé válunk, a nagy aktivitásunk lassanként csitul… megtapasztaljuk az aktív napok, hetek eredményeit… és kikristályosodik bennünk, főként, ha tudatosak vagyunk, hogy miket hozott ez a hónap a legutóbbi Telihold óta.

Sok visszajelzést kaptam a videókkal kapcsolatban, köszönöm őket! Hetente több mint 100x, de volt már, hogy 150-nél is többször néztétek a videókat, nagy öröm számomra, hogy éltek a lehetőséggel, és együtt gyakorlunk ebben az időszakban is!:) Volt, aki azt írta, hogy napi 2x is jógázik a videókra.:)) ÉS köszönöm szépen az adományokat is! <3
A visszajelzések között volt, hogy olykor halk a beszéd, igyekszem ezt kiküszöbölni az ezután szerkesztett és felvett videókban! És igen, lesznek rövidebb videók is, mert nem mindig tudtok másfél órát szánni magatokra. Ha heti 2-3x összejön ez a testileg alapos és lelkileg mély gyakorlás, az szuper, mert nagyon fejleszt minden síkon, de van, hogy egy rövidebb átmozgatásra, stresszoldásra van csupán lehetőség, ezért persze lesznek 50 és 30 perces órák is. Erről is készítek majd egy videót, hogy mennyi gyakorlástól kb. milyen változás várható.

Az új videót itt találjátok, 1 hétig él, ahogy szoktuk, és megköszönöm, ha a jógagyakorlásod támogatásáért támogatsz, ha módodban áll:
Bartis Borbála
CIB
10700055-61824454-51100005

A videó:

4 Replies

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .