Nyitva van az Aranykapu, csak bújjatok rajta…!

Ma van virágvasárnap, a nagyhét első napja | EgerHírek

A soron következő, Teliholdas videón dolgoztam tegnap, de a szerkesztő is befuccsolt és a netem is szakadozik, így kárba ment az erőfeszítésem… most veszem az adást, és a hétvégét magamra szánom – és javaslom Ti is tegyetek minél inkább így, mert nagyon nagy erejű napok vannak most. Virágvasárnap, holnap hajnalban nyílik az Égi kapu, melyen át be tudunk lépni, újjászületni, levetni a félelmeket, gúzsba kötő hiedelmeket… és micsoda üzenet, hogy ez Húsvétig, a Feltámadásig lesz erős: az átlényegülés, a Feltámadás, a Halál (a Félelem) legyőzéséig! A videó, a háztartás, stb. várhat: most Magadat vedd előre, hisz az életedben minden belőled fakad, ha a forrás tiszta, más is rendben lesz! Az elemzésben a részletek, alulra bemásolom, de előbb szeretnék egy kicsit pontosítani azon, hogyan meditálj, hogyan nem az alacsony szintű énedet táplálod vele, hogy lesz valóban emelkedés, átlényegülés belőle. Készítek egy videót is estére, hogy segítsem ezt.

Többen átküldtétek a világmeditációra hívó oldalt- köszönöm! Nem tudok vele teljes mértékben azonosulni, számomra a meghívóban túl sok a félelemalap, a “vmi ellen meditálás”– ez félrevezető, én úgy vélem. (Ahogy az is, ha a vírus véget érésére hívnak meditálni (ilyet is kaptam): véget fog érni, ha elvégezte, amiért jött, ne ezzel foglalkozz, hanem azzal, hogy végezd el a munkát magadon, aminek most ideje van… és amúgy így ér hamarabb véget, ezzel tudsz tenni érte!:).

A MAGYAROK TUDÁSA: ARANYHIDAK 1. ARANYKAPU - ARANYHÍD

Visszatérve a mai és holnapi erőnapra: nagy lehetőség, és minél többen vagyunk, valóban annál erősebb a változás a kollektív tudatban. Mindenképp fogok meditálni én is, el is megyek majd egy erőhelyre, valószínűleg, a Szent György-hegyre. Csak nem arra fókuszálok, hogy megírjam az Égiek helyett a forgatókönyvet, hogy ez meg az omoljon össze, ennek legyen vége, az meg jöjjön létre- ez nem a mi feladatunk, nincs elég rálátásunk arra, hogy szcenáriót vázoljunk a Teremtő helyett (hála Isten, mi lenne abból!:): a mi felelősségi körünk a saját Lényegünk, fényünk előhívása! De ez tényleg a feladatunk! Tehát emiatt arra fogok fókuszálni, hogy levessem magamról azokat a rétegeket, amik lehúznak, amik még elfedik a határtalan és szabad lényem, és kérem majd az imában, amit Nektek is leírtam (és megosztok egy másik imát is a köv. posztban, amit kaptam), hogy a nemzet is tudjon lépni egy nagyot a feladata felé, az isteni tudás lehozása felé (ezt kifejtem mindjárt lejjebb), és az emberiség pedig az elfogadás, szeretet felé!

Kapcsolódó kép

A Tavasz amúgy is az újjászületésről szól, a Kos ereje (és persze a Plútó, Szaturnusz, Jupiter…) jött, mutatták az égi térképen, hogy teljes átértékelés következik ebben az évben, ahogy azt már leírták asztrozófusok, asztrológusok (is)… A lenti elemzésben, amit Veres Mónika hírleveléből másolok be, nagyon jól látható, hogy itt vannak most az átlényegülés pillanatai, ezek a napok Újjászületést hoznak a tudatos embernek: le tudjuk vetkőzni a lehúzó erőket, és a lényegünket, a Fényt, a határtalan szabadságot és szeretetet tudjuk elkezdeni működtetni, be tudunk lépni az Aranykapun, az Égi kapun, amit az Ikrek csillagkép ikrei, Hunor és Magor nyit.
A magyarság feladata, lehozni a magas szintű, az isteni tudást: nem véletlen, hogy ennyi feltalálónk volt mindig is, a magyaroknak ez a feladatuk, és ezért könnyebben kapcsolódnak, megérzik az Újat, a Formabontót és lehozzák. Gyakorlatban kiteljesíteni, működtetni, már nem a feladatkörünk, látszik azon, hogy nagyon kevés találmány kapott itthon teret, ez más népeknek a tehetsége- mert minden népnek van saját jellege, minősége, amit ki kellene teljesítenie. És természetesen, az lenne a magas szintű, ha nem egymás ellen, hanem együttműködve, mindnyájunkat gazdagítva működtetnék a tehetségeinket, használnánk pl. ezeket a találmányokat (nem, ahogy az atomot, ugye, anno…).

Szív csakra

Most a szív terébe lépést kell mutatnunk mintaként a világban (és behozni a saját, személyes életünkbe is), az elfogadást, az önzetlenséget jelenti, amiből a szeretet majd ki tud érlelődni… szerintem ez megmozdult, mert a vírus kapcsán létrejött valamiféle összefogás végre, sokan tettek felajánlásokat, még a New York Times is írt róla, hogy a magyarok kedvességgel reagálnak a krízisre. Szóval ez szuper, erősítsük, hogy a lehetőségeket keressük ebben a rendhagyó (vagy inkább: rendteremtő!) szituban, ne pedig lehúzzuk egymást a félelemmel, aggódással. Viszont itt fontos megjegyezni, hogy nincs szükség mártírokra! Az nem visz felfelé. Mindenkinek a maga fejlődése a kötelessége, másokéba nem szólhat bele, nem irányíthatja: tiszteletben kell tartani, ha valaki azt választja, hogy a félelemben él, szétaggódja magát, a víruson rugózik egész nap, ezáltal alacsony energiaszintre kerül, és meg is teremti magában, mert annak adott energiát. Az üdvös, ha lehetőségeinkhez mérten segítünk, de csak úgy, hogy önmagunk nem omlunk össze, nem sorvadunk bele, pl. éttermek ételt osztanak, nagy hotelek szobákat adnak ki, vki meditációkat oszt meg, vki mesét mond online, ezek segítenek anyagi és lelki szinten- DE fontos, hogy ne olyannyira tegyük ezt, hogy csődbe menjünk vagy magunkra ne maradjon idő és energia, mert akkor pont a lényeg sikkad el, a szív terében nem csak az “adok” van, a “kapok” is! Fontos, hogy egyensúlyban legyen, merjünk kérni és tudjunk elfogadni segítséget, pl. a házimunkában a férjünktől, gyerekektől, hogy maradjon idő magunkra is…! Szóval mint mindig, ebben is figyeljünk az aranyközépre, azzal haladunk- mártíromsággal, önromboló szolgaisággal nem! Újra hangsúlyozom: az elsődleges felelősséged Te Magad vagy! (21 év alatti gyerek, főleg kamaszkor alatti természetesen felelősséged, hisz szabad akaratodból választottad a szülőséget, de ott sem a majomszeretet, a saját tönkremeneteledig kiszolgálás a cél, az nem építi, hanem a példamutató elcsendesedés, önállóság, önértékelés, egyensúly az “adni és kapni is tudok”-ban is pl.)

A szeretethez egy fontos kulcs, hogy Önmagadat el tudd fogadni kifogások, feltételek nélkül: ha magaddal megbékélsz, másokkal is békében leszel… Erről Saint Germainnek sok tanítása olvasható, hallgatható, ajánlom figyelmetekbe az elfogadás, megengedés-meditációit is!

A meditáció, ima: teremtés, tehát abba helyezkedj bele, abba éld bele magad kétség nélkül, amit létre akarsz hozni az életedben, és javaslom, hogy ne siránkozz vagy könyörögj, mert akkor a félelmeidet táplálod csak. Arra fókuszálj, hogy magadat nyisd meg, kapcsolódj a Bölcs Éneddel, ne agyalj, hanem csak legyél a határtalan nyugalomban, csöndben, ahol kinyílhat Benned a csoda… Száz szónál is többet ér egy perc gyakorlás, szóval csak próbálgasd, ha elkalandozol sincs tragédia, hozd vissza újra a figyelmed, és fokozatosan egyre hosszabban tudsz időzni a csendben, nyugalomban. A relaxációs videóm is segít megérkezni ebbe az állapotba, de estére készítek egy kis hanganyagot is (amit át is tudok küldeni a gyenge neten és nem kell vágni az összezavarodott szerkesztőn…:), szóval ezt küldöm ma este, hogy aki még nem gyakorlott, de szeretne tenni magáért, akár a családdal együtt, ennek segítségével pl. tudjon.

Mindenkit buzdítok, hogy vasárnap hajnalban kapcsolódjon a gigantikus meditációhoz, gyertek, legyen nagy az erő! Emelkedjünk ki a gúzsba kötő félelmekből, kishitűségből!
Ha segítséget szeretnél hozzá, Soma fog vezetni meditációt 4:45-kor, és a Csillagtitkok Veres Mónikája 6:15-kor, Napkeltekor imádkozik, az ő meditációs videója lejjebb található.

Ha van kérdésetek írjatok! Amúgy meg akkor este 9-kor és hajnali 4:45-kor találkozzunk az éterben! 🙂 <3

Tehát bemásolom ide a vonatkozó elemzést Veres Mónika hírleveléből (csillagtitkok.hu oldalon fel lehet iratkozni, ill. további elemzések és ima is olvasható):

“Kedves Olvasók,

Az április hónapra vonatkozó Nemzeti Ima időpontjait az alábbi linken találjátok (a www.csillagtitkok.hu oldalon). Ha csatlakozni szeretnétek ezt tudjátok majd követni.

Csak egy időpontot szeretnék külön kiemelni! A hónap (és az év egyik) legerősebb ima-pillanatát az április 5. vasárnap 6:15 órát, mint Nemzeti Imát.

Ez a sokat emlegetett Jupiter – Plútó együtt állás ideje. Ahogy a Teremtőt is szimbolizáló Jupiter ereje egyesül a Plútó sorsfordító, gyógyító erejével vasárnap hajnalban egy olyan különleges kozmikus pillanat köszönt be az életünkbe, amikor a közös imádság erejével nem csak valóban sorsot lehet fordítani, de egyúttal óriási gyógyító erő jelenik meg a térben, s válik mindez kézzel foghatóvá. A Plútóval úgy mondjuk “dimenziót lehet ugrani”, olyan dolgokat is meg lehet tenni, amire korábban talán azt mondtad volna: “ez lehetetlen”. A Plútónak nincs lehetetlen!
Tehát, itt az idő, megugrani a “lehetetlent”. Mert az többé nincsen.

Ehhez az ad óriási ERŐT, hitet – sőt ISTENTUDÁST április első vasárnapja. Főleg a magyar nyelven, magyar – mágus – szavakkal elmondott imán keresztül. A Szív-erőn keresztül.

Hiszen a magyar nyelvben ősi, titkos kódok vanna elrejtve, melyek az Életet és a Fényt őrzik. A vasárnapi Nemzeti Imát tehát azért tettem a napfelkelte idejére, mert szintén szent és kiemelten mágikus idő-minőség a magyar hagyományban. Új dolgokat lehet vele elindítani áldással, a Fény erejével.

A “világmeditációval” kapcsolatban utoljára annyit reagálnék, hogy én nem szeretnék “valami ellen” meditálni vagy imádkozni, mert nem jó irány. Mindenkinek szíve joga eldönteni csatlakozik -e oda vagy sem. Ahogy nekem is szívem joga. És az én szívem úgy döntött, hogy nem csatlakozok. De ha te szeretnél, tedd meg, nincs kényszer, hiszen szabad akarat van az Univerzumban! Tégy úgy, ahogy jónak látod.

Egy biztos, ha az Égre írt üzeneteket nézem, ebben a vasárnapi kozmikus pillanatban az egyik Kulcsot a magyar nép kezébe adta a Teremtő. Hiszen a Jupiter – Plútó együtt állása felett a Nyilas és a Sas csillagkép ragyog. A Turul Madár (Sas) pedig a Tejút felé száll, ide segít a többieket is felemelni. Ő az a madár, akiről Pió Atya is beszélt.

Tehát most, szerintem, az a különleges pillanat van, amikor a világ szeme rajtunk. A virágvasárnap napfelkeltekor magyar szavakkal elhangzó magyar imák összeadódó varázs-ereje csodálatos, emelő erejű változásokat tud elindítani a Kárpát-medencében, s aztán (talán) az egész világon. És a Nyilas csillagkép szerint ez a Szeretet Törvényén alapul. Ezt a törvényt pedig nekünk magyaroknak kell megtanítani a világnak. Mert ez a Küldetésünk. És ez a Küldetés Éve. (Egyénileg és nemzetileg is.)

A Nyilas csillagkép nagy titka, hogy itt közvetlenül lehet a Teremtővel felvenni a kapcsolatot! Tehát, ha úgy érzed, ha jónak látod, tarts velünk vasárnap mikor kél a Nap. Számítunk istennel közvetlen összeköttetésben lévő magyar szívedre, magyar szavaid varázs erejére! Most rajtunk a világ szeme.

Természeten az egyéni imáknak is nagyon kedvez ez a vasárnapi időpont! Az egészséget, a békét, a biztonságot, a gyógyulást, a boldog bőséget, a szeretet támogató imával. Úgy, hogy most már nem csak kéred, hanem TUDOD és éled mindennek a megvalósulását. Így indul el a teremtés Isteni Magodból, Szívedből.

A Jupiter – Plútó hétvégi együtt állása egyébként nem csak az Isten felé fordulásnak, de a megbocsájtásnak is nagyon kedvez, hiszen nagy erőt ad hozzá! Itt az idő megbocsájtani magunknak, vagy azoknak akik a múltban (akár előző életben is) érzéseink szerint megbántottak. Vagy ha ki tudod mondani te magad a bocsánatkérést az szintén sorsfordító erővel bír most.

Másrészt az erőteljes jupiteri hatással eljön a teljes igazság pillanata. Ez az önmagunkkal való teljes szembenézést is jelenti! Az “élethazugságok” ideje lejárt – jelzi radikálisan, középútas megoldások nélkül. A mélyből, az eddig láthatatlan rétegekből most felszínre bukkan a Teljes Igazság, s nagy erővel söpör le mindent, de mindent, ami életképtelen, értéktelen vagy szeretetellenes. Ez is sorsfordulathoz vezet!

A Jupiter a Plútóval szenvedélyes táncot járva még egy Kincset letesz az asztalunkra ezekben a napokban. Az Istentudásban óriási áttörés várható. Az eddig “titkosnak” tartott Isteni Tanítások is a felszínre jönnek, s megállíthatatlanul elindulnak, kézzel foghatóvá válnak, hogy felfényesítség a világot.

Itt az idő tehát, hogy az Isteni Tudást átültessük a gyakorlatba és elkezdjük működtetni a fizikai síkon! Csodálatos lehetőség.  

S egy érdekesség mindehhez.
Egy budhista legenda szerint az utolsó időkben megnyílik az Ég Kapuja, s ezen a Kapun Fentről az Égből megérkeznek ide a földi világba az Égi Lovasok, azért, hogy végig száguldva a világon megtisztítsák azt. S ezt a Kaput Hunor és Magor fogja kinyitni.
Amit hozzáteszek: a csillagos égbolton az Ikrek csillagkép mellett van egy Auriga nevű csillagkép, mely a Bika szarvától indul ki, s őt Kapunak – Tejút-kapunak – is hívjuk. Vagyis az Égen valóban ott áll a Kapu mellett Hunor és Magor ….

Szakmai kiegészités: természetesen tudom, hogy az április 5-i Jupiter – Plútó együt állás pontos ideje hajnali 4:45-kor van és nem 6:15-kor. Viszont az aznapi Nemzeti Ima időpontját én tudatosan ide – napfelkeltére – tettem (fenti okok miatt)! Tehát nem ekkor egzakt a fényszög, hanem a közös ima van ekkor. A fényszög ereje pedig amúgy napokon át ugyanakkora.

Április 4-n, szombaton egy másik szép hatás is felbukkan az égen, amire érdemes figyelni. A Merkúr ma áll együtt harmadszorra is a Neptun bolygóval a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő vízében. Érdekessége, hogy a Merkúr most még poláris, azaz teljességre törekszik! Ezzel kicsit több feladatot hoz nekünk egészen április 11-ig még, s főleg a félelmek témájában. Ezt kell most magunkban maximálisan helyretenni, hozzá önmagunkban mélyre ásni, s főleg: a félelmek alól belül (!) teljesen FELSZABADULNI. Ez a komoly belső munka már csak egy hét, hiszen Nagyszombaton a Merkúr belép a kezdeti kos zodiákus jelébe, ezzel megszűnik nehezített pályán mozogni, már nem lesz poláris. S valóban, Húsvét Hétvégétől, milyen “véletlen”, pont a Feltámadás idejétől, elindul egy lassú, de biztos felszabadulási folyamat (később írok még róla). 

A Merkúr – Neptun mai együtt állására elhozza tehát a mély lelki beszélgetések, sőt a nagy tisztázó beszélgetések idejét. Kiváló lehetőség ma kimondani, elmondani vagy megkérdezni azokat a mélyben szunnyadó dolgokat, érzéseket, amiket eddig nem tudtunk még megbeszélni társainkkal. A maximumot tudjuk kihozni most ezekből a tisztázó beszélgetésekből, s a lényege, hogy lelkünk mélye szabadul fel régóta cipelt “terhek” (kötések, rossz érzések) vagy félelmek alól. Segítséget kapunk ezzel a fényszöggel ahhoz is, hogy legmélyebb – esetleg eddig titkolt – érzéseinkről tisztán, őszintén beszéljünk.

Mindezzel együtt tehát a mai nap az elmélyülés ideje. Így segíti a meditációt is, hiszen gondolatainkat most a neptuni energia révén könnyebben tudjuk elcsendesíteni, s a Belső Útat megtalálni.

Ehhez ajánlom újra szeretettel a márciusban elkészült meditációmat, ami az alábbi linken található:

  

A csatolt képen a Tejút spirálgalaxis látható, melyen kedves barátom Vörösmarti Anikó bejelölte a Naprendszerünk körülbeli pozícióját. Azért, mert szeretném, ha mindenki érezné kicsit azt, milyen óriási védelemben vagyunk! Milyen varázslatos szeretet-erő ölel bennünket kerül! Milyen hatalmas bőség áll mindenki rendelkezésére! Hisz ha ránézel a képre látod, olyan, mint egy gyönyörű óvó, védő, ölelő kar! Nézd egy kicsit. Érezd. Csukb be a szemed, ha úgy könnyebb. S képzeld el, ahogy a szíveden át ezzel a gyönyörű védelmező isteni Tejút-erővel közvetlenül fel tudod venni a kapcsolatot! Ez ugyanis minden magyar embernek születésétől fogva képessége. (Ez a Nyilas csillagkép ajándéka.)

Ezentúl, akár meditációban is használhatod ezt a belső képet a Tejúttal. Hogy érezd a szívedben a Szeretetet, a Szerelmet, a Biztonságot, a Bőséget. Mert ez így van. Élj ebben mostantól, ha szeretnél, itt a sorsfordító lehetőség.

Szeretettel kívánok áldott, szárnyaló hétvégét!

Veres Mónika

csillagtitkok”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .