Onlánykodás készül… :)

Kedves Jógások!

Holnaptól tudtok hosszabban is gyakorolni velem, mint a 20 perces kis videókra.:) [FRISSÍTÉS: csak csütörtökön, márc. 26-án tudom majd feltölteni az első videót, ugyanis viszonylag kicsi a házunk és sehol nem férek bele rendesen, tetőtől-talpig a képbe! ?? 😀 erre nem számítottam. A megoldás, hogy a közösségi házban veszem fel, de ott meg 10°C van jelenleg, be kell fűteni a kályhát, és csak holnapra lesz normális hőfok. Szóval ne haragudjatok, még egy napig húzzátok ki a 20 perces videókkal, kérlek, és csüt. délután már tudtok majd egy jó alapos másfél órásat is jógázni!Tehát akkor holnap küldöm a linket, amint felöltöttem a vidijót! Puszi és kitartás mindenkinek addig is! ]

Képtalálatok a következőre: jóga tavasz

Készítek egy felvételt, (az élő közvetítést egyelőre nem tudom megoldani, de dolgozom rajta), amihez hozzáférést biztosítok egy hétig, az újabb videó érkezésééig, hogy mindenki tudjon jógázni, amikor szeretne.
Hogy azok is tudjanak gyakorolni, akik nem Facebookosok, egy Google drive-os linket fogok megosztani Veletek, amin keresztül bármennyit, bármikor tudtok gyakorolni. A linket holnap küldöm.
A gyakorlás adomány ellentételezésű, azaz amennyit gondoltok, annyit utaljatok a számlaszámomra – előre is köszönöm!
Bartis Borbála
CIB
10700055-61824454-51100005

Néhányan már tudjátok, hogy tavaly többek biztatása nyomán (amit köszönök:) kiötlöttem, hogy készítek idén egy online jógafelületet a honlapomra, hogy akik többet szeretnének gyakorolni/ nem laknak a környékemen, azok is tudjanak velem jógázni. Január óta dolgozunk egy programozó lánnyal, hogy hogyan alakítsuk át a honlapot, hogyan legyen minél kényelmesebb az online felület. A mostani helyzet miatt a komótos tempónkon változtatunk, így a megcélzott májusi kezdés helyett remélhetőleg már jövő héttől tudtok a honlapon keresztül jógázni amikor és amennyit szeretnétek. Egyelőre a Holdhoz igazított gyakorlásokat készítem el, de az a tervem, hogy különböző testi-lelki problémákat célzó ászanázásokat (pl. pajzsmirigyet célzó, magasvérnyomás elleni, emésztésjavító…)  is készítek majd, illetve lesznek elméleti és önismeretet támogató anyagok is, sőt kis tanfolyamok is kezdőknek, meditációt tanulni vágyóknak, stb., és lesznek élő,  interaktív webináriumok is, illetve lehetőség lesz egyéni konzultációra is azoknak, akik szeretnének hatékonyabban fejlődni testileg és/vagy lelkileg.
Ez a terv, még időt vesz igénybe, természetesen, de tudjatok róla már most, hogy hová tart az onlánykodás.:)

Akkor várlak Titeket szeretettel az éterben jógázni, és az este 9 órás hangolódásokra is továbbra is, hogy megmaradjon/ visszatérjen a jó hangulat és a nyugalom a magas energiaszinttel! Ne hagyjátok magatokat beszippantani!
Hajrá én-idő, elcsendesedés, tudatosság!:)



Bori

2 Replies

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .