Újra jógaórák! – és a sztori mögötte…:)

Lellén hétfőn, Kaposváron szerdán este jógaóra!! 🙂 Órarendben a részletek… itt lejjebb meg a sztori, hogy is lett ez.:)

Nagyon gyorsan történt ez: hétfőn úgy éreztem, lehet, hogy lenne kedvem újra heti 1 max. 2 jógát tartani, kedden hívtak, hogy helyettesítsek Lellén és Bogláron 1-1 órát, szerdán már Lellén helyettesítettem. Az óra után invitáltak, hogy tartsak rendszeresen, hogy legyen még egy jógaóra a művházban… Gondolkodtam, illetve rámeditáltam + még a Ji-Kinget (Müller Pétertől- ajánlom mindenki figyelmébe, aki nem ismeri, fantasztikus bölcs könyv, Ven király, egy ősi kínai szakrális király által megalkotott rendszer átadása, amivel tudunk a bölcs Mesterekkel beszélgetni, tanácsot kérni- én szoktam olyankor, amikor szeretnék megerősítést vagy más nézőpontot is… korábban, amíg nem voltam olyan biztos az intuíciómban, sokat segített, de olykor még most is megkérdezem, mert tényleg annyira bölcs, hogy az embert teljesen “helyre teszi”, eloszlat minden kérdést…), és az Öröm megosztása jel jött ki, amiben konkrétan azt írta, “gyere ki a remeteségedből és oszd meg a kiérlelt gyümölcsöket, örömöket másokkal”- ez elég egyértelmű tanács.:D

Szóval kijöttem a remeteségemből, és tényleg azt érzem, ez picit más, mint korábban, persze, mert én változtam, beérett valami, nincs semmi kényszer, megfelelés, agyalás… nyugodt vagyok, békés és derűs, tudok áramolni, meg tudom engedni, hogy létrejöjjenek a dolgok, nem akarom kontrollálni, csak jöjjön a szuperség… az örömért önmagáért, az együtt gyakorlás öröméért, a Teremtés tökéletességének ünnepléséért tartok órákat. Nekem most ez örömjáték. És nagyon hálás vagyok érte, hogy ide elérkezhettem – Nektek pedig, hogy elfogadtátok kedvesen, támogatóan, hogy szünetelek- most pedig hogy ennyire örültetek, és azonnal jöttetek, ahogy írtam. Hála és öröm… köszönöm? ilyenből jó teremteni! És együtt lenni benne, megosztani, igaz?! Ha nem hiszed, járj utána, és gyere órára: Lellén hétfő este 19h, Kaposváron szerdán 18h45-től, minden részlet az órarend menüpontban.

(Ja, a kaposvári teremről is van egy sztorim annak kapcsán, hogy ha örömből, áramlásból teremtünk, mennyire felsorakozik az anyagi világ is, és létrejön, amit szeretnénk: először foglaltnak gondoltam a kaposvári nagy termet, ahol korábban gyakoroltunk, mert tele volt az üzemeltető órarendje, így körbeírtam a jógásoknak, hogy adjanak ötletet, meleg, tiszta és nagy termet keresek- egyikből sem adunk alább, mert úgy érzem, megvan már minden ahhoz, hogy létrejöjjön a “minden tuti”- állapot… jött egy csomó tipp, amit nagyon köszönök!! – meg is beszéltem, hogy kedden megnézem mindet. Hétfőn viszont az jött meditációban, hogy elérhető a régi szuper termünk, teljesen nyitottnak érzékeltem a lehetőséget, meglepődtem, de fel is hívtam az üzemeltetőt, aki azt mondta, a legjobbkor hívom, épp most döntötte el, hogy szerda estéről kiveszi a spinning órát, így felszabadul a nagy terem. Kész. Ő is örül, én is örülök. Megteremtődött az optimális lehetőség, mert teljesen nyugodt és biztos voltam felőle, hogy meg fog.
Szerdán már volt is óra. Ja, és a szerdát tűztem ki magamban, mert a kedd és csütörtök meg a szombat az egyéni oldásoknak van fenntartva, péntek a saját idős, pihenős, kényeztetős napom, így ez az optimális számomra- meg is érkezett. Köszönöm szépen! ?)

No, ez a sztori az újrakezdés mögött. Csodák ideje van: itt az ideje megengedni magunknak, hogy létrejöjjön a jó, a klassz, a szuper… amihez csak kedvünk van, ami inspirál…! És: megteremtődik! Ha még vannak a mélyben blokkok, és még nem tudod elhinni, hogy érkezhet számodra kedvező dolog az életedbe, akár kapcsolat, akár állás, akármi… akkor oldogasd, és kérj segítséget, ha egyedül nehéz… ne várj, éld az örömtelit… most ennek jött el az ideje… 🙂

Köszönöm, hogy jöttök, jó újra együtt gyakorolni Veletek! ??
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .