Luxus félnomádban… végre

Beköltözünk szeptember 30-án a házunkba, egyelőre csak két kis szobába, 20 négyzetméterre…

nagy és várva-várt lépés volt ez a nyári, sok itteni és még több máshol végzett munka után (Istvánnak voltak másutt vállalt kötelezettségei, én haladtam, amennyire tudtam, saraztam, tapasztottam, cserepet mostam, de egy építkezésre azért nagyon kell a férfierő, én magam nem haladtam túl látványosan – annak ellenére, hogy olykor bekapcsolódott egy-egy kalandvágyó kedves segítő ???). Teszek ide pár fotót is. (Majd írok róla, miért nagyon klassz (egészséges) a föld-, vagy sárral tapasztott (akár tégla)fal, miért választottuk ezt a cementes (inkább csak elterjedt, de korántsem nem korszerű) egyéb megoldások helyett.)

Az albérletet tehát ott tudtuk hagyni fél év után, végre a saját terünkbe értünk 100%-osan, még ha kicsit félnomád körülmények közé is… én úgy mondom, luxus félnomád, mert egyelőre csak komposzt WC-nk van, de zuhanyzó, meg mindenféle segítő gép, mosó-, mosogató-, tűzhely, hűtő van az egyik szobában, a másik pedig a hálónk, gardróbunk lett: szóval luxus félnomádban nyomjuk most. ??

Az első éjszakánkon kicsit beáztunk, ez is mutatta, hogy már nem elég a tetőfólia, muszáj lesz cserepezni végre. Ki is használtuk az esőmentes napokat, és annnnnyira nagyon kedves barátok segítségével – olyan hálásak vagyunk érte, ezúton is köszönjük!!! ??? – hamarosan kész! ?? Csütörtökön jönnek is a napelemesek. Juhúú!!! ?☀️?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .