Nőnapra…

Kedvesek, hát boldog nőnapot! ??… Aki (női) jógázik, annak mondjuk minden nap nőnap,

mert minden nap egyre megértőbben néz magára, egyre jobban megy neki az önelfogadás, sőt az öröm is… Örül magának, a női lét adta örömöknek és a tanulni valókat lehetőségnek tekinti… Aki jógázik, annak minden nap férfiünnep is, hisz érezzük és tapasztaljuk- tehát tudjuk- hogy itt a földi térben egyik nincs a másik nélkül… és minél igazibb az egyik, annál igazibb a másik is… és ez milyen csodás tapasztalásokat rejt!!…

No, de akkor mire is mondjak tósztot…?

A jobb agyféltekére mondok, ami a női jellegű energiákért, hozzáállásért, “képességekért” felelős: kívánom, hogy erősítse mindenki ezt az oldalát, így tisztuljon a tisztánlátás, legyen termékeny és szabadon áramló a kreativitás, éljünk ítélet, dogmák és címék nélkül, az elvárásmentes, “éppen olyan, amilyen” kristálytiszta valóságot tapasztalva! <3

Mit tegyünk, hogy ez felerősödjék? Csupán: legyünk JELEN.

Minden nap, minél többször. Így egyszerűen, magától értetődően kialakul bennünk a nem-aggódás, nem-rágódás képessége… mert kívül bizony nincs biztos fogódzó (ez az időszak most vastagon tanít erre (is)). A felszabadított jobb agyféltekével, megerősödünk valódi önmagunkban és nem tud lehúzni a környezet. (Ezt pl. a jóga nagyban segíti, de ezer más technika is.)
A jelenlétben, önazonosságban, elvárás- és ítéletmentességben fellélegezhetünk…

Szóval kívánom, hogy aktivizálódjanak a jobb agyféltekék, hogy egyre boldogabb (nő)napokat éljünk meg, és ezáltal szikrázóan sziporkázó kibontakozásunkat élvezhessük bármilyen körülmények között! Ezt kívánom Nektek- mindenkinek… ma is!?????

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .