Táboros kérdés

Felmerült tegnap, hogy van, akit az tart vissza a táborba jelentkezéstől, hogy 4 jógaóra is lesz a kb. 2 nap alatt, és nem tudja, bírni fogja-e. Nagyon jó, hogy ez előkerült: ahogy órán is mindig mondom, az alapelv, hogy ne erőszakoljuk meg a testünket, mindig csak annyira menjünk bele egy pózba, hogy érezzük, dolgozik a célzott terület- a fájdalom nem a jóga része, sokkolt izmokkal, testtel nem jutunk messzire… Emellett fontos megtanulni meghallani a testünk üzeneteit: miből mennyi esik épp jól. Főleg nálunk nőknél ez nagyon változó, a ciklus miatt hol rugalmasabbak, teherbíróbbak, hol merevebbek, fáradékonyabbak vagyunk, és ez így természetes- a mindig 110%-on pörgés nem természetes! ÉS ez is fontos része az önismeretnek és önmagunk és nőiségünk elfogadásának… 

Szóval a válasz, hogy NEM KÖTELEZŐ a 4 ászanázás: ha fáradt vagy, túl sok már a mozgás, közben pihenhetsz a szálláson vagy a körünkben savászanában vagy bárhogy, ahogy jólesik… Szeretettel várlak Titeket, egy szuper töltekezésre női körben!  Még van pár hely!
Részletek itt: https://pipiter-joga.hu/taborok

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .