Az óratípusokról és az órarendről…

Elkészült az új órarend, lezongoráztam a termeket, időpontokat…:) Lesz pár újdonság, nézd meg! ; )
(A lap aljára görgetve láthatod az órarendet, vagy pedig az Órarend menüpontban.)

Szeptember 10-én, hétfőn kezdünk Marcaliban, először a céges jógaóra folytatódik a “Videotonos lányokkal”. Egy kellemes átmozgatós óra lesz mindenhol ezen a héten, hogy beolajozzuk magunkat, mert a nyári szünetben talán nem mindenki tudott rendszeresen jógázni… talán. : ) Szóval kimozgatjuk a stresszt az izmokból, ízületekből és gátizomtornával, valamint egy hosszabb relaxációval zárjuk az órát.
Utána 18 órától női jóga, a naaagy marcali csapattal avatjuk fel az új helyszínt, a Berzsenyi Gimnázium tornatermét. Jó nagy helyünk lesz, úgyhogy most lehet bátran nyújtózkodni – és toborozni új embereket! : )

Kedden tartásjavító órával folytatódik a hét, Kaposvárott, amire továbbra is szeretettel várok férfiakat is! Ezen az órán még több figyelmet fordítunk a testünk statikájának helyreállítására. Nyugodtan lehet jönni gerincsérvvel is, amennyiben nincs gyulladásban. De gerincferdüléssel, Scheuermann-kórral, “egyszerű” derék- vagy nyak-, vállfájással is… A mai életmód miatt sajnos senkinek nem túl fitt a gerince- akár a sok állás, akár a sok ülés miatt, a telefon fölé lógatott fej, vagy az asztal/ pult fölé görnyedés megteszi a romboló hatását… szóval próbáld ki, hogy 1-2 hét után már mennyivel könnyebbnek érzed majd a tested! A visszajelzések alapján sokat számít már ez a heti 1 jógaóra is.

Szerdán Bogláron női jógával folytatódik a hét a gyönyörű termünkben, az Aranyhíd Jóga- és Életmódközpontban, a lelkes kis csapattal! Akinek nem jó a szerdai időpont, tud jönni ugyanerre a helyszínre csütörtökönként Mialkovsky Zsuzsi órájára (az órarendet, és Zsuzsi többi jógaóráját itt találod- szerintem nagyon klasszak az órái, szóval szívből – és tapasztalatból- ajánlom!: )

Csütörtökön debütál a délelőtti női jógaóra Kaposváron, 10 órakor kezdünk a Noszlopy utcában, az 1. emeleti táncteremben, a szoláriummal szemben. A délelőtti jógaóra bevezetésére kapacitáltak, akiknek magánvállalkozásuk van, és délutánonként nem érnek rá, de kedvező lehet az időpont háztartásbelieknek, kismamáknak, nyugdíjasoknak… biztos vagyok benne, hogy ebben a sávban is jó kis csoport fog kialakulni! : )
A hétköznapi órákat a csütörtök este zárja, 18h30-tól a Duráczky Intézetben női jóga. Ennek az órának az lesz a plusz különlegessége, hogy ott lehet maradni plusz 20-30 percre női gyakorlásra, “méhtisztításra”: ezt azoknak találtam ki, akik voltak már workshopon vagy táborban, ahol megtanulták a gyakorlatot, és szívesen végeznék csoportban is (az otthoni önálló gyakorlás mellett: ). Ha többen, együtt hangolódunk, nagyobb erőt mozgatunk meg, hatékonyabb a munkavégzés, tisztulás, összegzés… pláne, ha még rendszeres is! Nagyon várom, hogy elkezdjük, biztos nagy élményeink lesznek a közös gyakorlással. : ) Aki pedig nem ismeri, de szeretné megtanulni és csatlakozni a gyakorlásokhoz, az pedig megteheti a havi rendszerességű workshopokon, az első szept. 30-án lesz- majd hirdetem itt is, és a FB-on is ( a ws-ról leírást itt találsz).
Ez a plusz fél óra ingyenes, csupán a terembérlethez kérnék adományjelleggel egy kis hozzájárulást.

Ezen felül lesznek továbbra is a +péntekek Marcaliban: minden hónap 3. csütörtökén egy plusz alkalom (szept. 21. lesz az első, a Civilházban leszünk).

A hétvégi workshopokról majd később írok, de indulnak azok is… Pécs, szept. 16. lesz az első, aztán Keszthelyen szept. 22. és Kaposváron szept. 30. — de majd látjátok a FB-on a hirdetéseket, vagy itt a honlapon a kiírásokat, az Események menüpontban.
No, akkor várlak szeretettel Titeket, bármelyik foglalkozáson! Ne legyetek bátortalanok vagy kishitűek magatokkal kapcsolatban: ez alatt az egy év alatt a visszajelzések alapján még inkább bebizonyosodott számomra, hogy tényleg bármilyen életkorban és testalkattal a legjobb, amit magaddal tehetsz, az a jóga!
Szóval ne hezitálj, gyere el, próbáld ki, és tapasztald meg a hatását magad(on)! (Ráadásul az első alkalom mindig ingyenes az új érdeklődőknek, hogy meglássák, ez-e az, amit keresnek… úgyhogy semmit sem veszthetsz! : )

**bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .