Gyógyítsd a keserű emlékeket

2 napja Trianon-évforduló, ma D-nap, patraszállás, II. VH…

sok-sok fájdalom van ezekben az emlékező napokban, és az a helyzet, hogy ez a kesergés rengeteg energiát elvon a jelenből, onnan, ahol változtatni és emelkedni lehet! és pont, hogy ezen – emberi szempontból- borzalmas tragédiák feldolgozását akadályozza meg az energiahiány, pont hogy a fényesebb jövőt akadályozza meg, amit pedig szeretnénk nemzeti és emberiségi szinten is… ha dédelgetjük ezeket a traumákat, nem fogjuk sosem megérteni, miért jöttek az életünkbe, családunk életébe, nemzetünk, illetve az emberiség tapasztalásába: ugyanúgy mint egyéni szinten megvan ezeknek is mindig a magyarázatuk, amit hogy megláthassunk, ugyanúgy el kell gyászolni, megélni a fájdalmat, de! nem szabad beleragadni, rá kell látni, megérteni és beépíteni, gyarapodásunkra fordítani… és semmiképp sem építeni identitást a fájdalomból, dühből… hatalmas blokkot alkot, nagy szenvedesi köröket szül csupán… ha elveszik az energiánk a kesergés miatt, akkor nem lesz erőnk fölé emelkedni, megérteni és változtatni magas szintű irányba!

Tudom, hogy nehéz megerteni emberi szempontból, de tényleg kollektív és egyéni szinten is mindig megvan az oka ezeknek a szörnyű tapasztalásoknak, nem véletlen, nem a gonoszság hozta létre, hanem tanulni kell belőle, építkezni, kiemelkedni, az isteni felé lépni ezek által is… ehhez hatalmas erő és bölcsesség kell, persze, hogy erre képesek legyünk, de amikor készen állunk, ha akarjuk, megkapjuk a magyarázatot… Addig törekedjünk efelé, legalább a szándékunk legyen már az, hogy látni, érteni akarom, a lehúzó viselkedésmintát pedig megszakítani… ez gyorsítja mindenképp a folyamatot… és ezzel sokkal inkább magasztos, emelő, gyógyító, isteni energiákat mozdítunk meg, mint a kesergéssel❣️

☆♡ Pár éve írtam a blogon Trianon kapcsán, hogy hogyan hagytam magam mögött ezt a családi és nemzeti terhet: Vérző csonkból új erdő a címe a posztnak: történjen ez, vágjuk le a korhadót, korhasztót, újuljunk meg, egyénileg, és az kihat majd a kollektívra is…! Ez az, amit őseink nem tudtak megtenni, es ezért jött ez a karmikus tércsökkentés… írjuk felül!!????

☆♡ és írjuk felül a gyűlölködés hagyományát is, emelkedjünk pártoskodasásból az isteni szintre a békébe, szeretetbe, az Egységbe: a béke előmozdítása videót itt találod…

Namaste♡ Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .