Oldódnak a férfiak is…

Nagyon örülök, hogy egyre több férfi jön oldásra. ?

Úgy érzékelem, hogy nagyon nagyot dob a Valódi Férfivá válási folyamatukban, ha képesek meglépni, hogy szembenézzenek magukkal… a férfiaknak sokkal nehezebb az érzelmi munkára rászánni magukat, a neveltetés/ társadalmi normák, meg az agyi felépítés, energiarendszer miatt is (erről az Új Korszak 2. részében bőségesen beszéltem: pipiter-joga.hu/videok)- és persze az egyéni sztori felülír minden általánosítást, de összességében talán elmondható, hogy a szív nyitása a férfiak legfőbb feladata olyan szempontból, hogy merjenek kapcsolódni, önmagukkal és másokkal is…❣️ ehhez ez, az önmagukkal, nehézségeikkel, fájdalmaikkal való szembenézés egy hatalmas lépés!

Vannak azért jópáran férfiak, akik spiri dolgokkal foglalkoznak, és persze, tökre jót tesz a zenélés, az ászanázás, energiamozgatás, szertartások, a meditáció, harcművészet, stb, de a valódi szintlépéshez náluk sem lehet lespórolni azt, hogy feltegyék magukat a boncasztalra, és egy az egyben belenézzenek abba, mi van belül, mi van mélyen… és átmenjenek a kőkemény traumaoldódásokon… A bátorság kifejlesztéséhez – ami egy az egyben férfi jellegű minőség (persze sok nőben is erősen működik – hajjaj – de férfi jellegű energia)- ez elengedhetetlen: a legbátrabb harcos, aki önmagával képes szembenézni! Oroszlánszívűvé csak az válhat, aki erre képes… ha képes kimondani, megérezni, hogy bazira fáj… és akár könnyeket hullatni annak érdekében, hogy a gyógyulás megtörténjen.

A legbátrabb férfi, aki nem fél a női minőségtől, a női oldal(á)tól: az érzéstől, érzelemtől, a kapcsolódástól, a szív megnyitásától, a másikra figyeléstől, a másik elismerésétől, az együttérzéstől, az elfogadástól… egy férfi is csak akkor válik egésszé, természetesen, ha képes a férfi energiák mellett a nőieket is működtetni, nyugalommal, szégyenlősség nélkül.☯️ Csak így lesz Valódi Férfi: ha nem veszi semmibe, nem nézi le, hanem tiszteli ezeket a finom és nyitott energiákat, amiket úgy nevezünk, női minőség. ??

Az alábbit egy ötvenes férfi írta a “vendégkönyvembe”, aki már rég foglalkozik spiritualitással, de az önismeretben, traumák valós feloldásában korábban nem igazán tudott haladni- a féléves közös munkánk alatt viszont hatalmas lépéseket tett, öröm látni, ahogy kibontakozik belőle az erős, bölcs és magabiztos Férfi!

“Már sok gyógyítónál voltam, de senki nem csinálta ilyen tisztán, éntelenül és gyakorlatiasan… A Lelkem megmutatta, miért kaptam ilyen bántalmazó apát, és így könnyebb volt megbocsátani neki, ami hatalmas megkönnyebbülést hozott. Megértettem, és most már érzem is, hogy valójában értékes és tehetséges ember vagyok, csak a blokkjaim nem hagyták kibontakozni ezeket a tulajdonságaimat… Már nem érdekel, mások mit gondolnak, hogyan ítélkeznek rólam, csinálom az életem, ahogy tudom. Sokkal magabiztosabbá tudtam válni, az életem és a kapcsolataim egészen átalakultak, jobb kedvem van általában, sőt sokszor boldog tudok lenni, kevesebb bennem a düh, agresszió… szinte már nincs is. Bori elfogadása, biztatása, alapossága és gyakorlatiassága segített megváltozni. Köszönöm!”

Én is nagyon köszönöm!! Le a kalappal a Férfiak előtt (is), akik kimondják a nehéz érzéseiket, és aztán képesek belátni a tanulságot és változni! ??
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .