Utolsó Új Korszakos előadások (egyelőre)

Kedvesek! ? Lassan a végére érünk az Új Korszakos előadás-sorozatnak: az utolsó két alkalom Bogláron márc. 5-én 16h-kor, ill. Budapesten márc. 18-án 14h-kor lesz, az Eseményekben megtaláljátok a részleteket. ?

Ezek az alkalmak rengeteget fognak segíteni az arra nyitottaknak, hogy a március 22-vel induló még erősebb rezgésemelkedést könnyebben vegyék: ott lesz egy extra nyitás, ami példátlan a Föld történetében, és ami által tovább fokozódik a már amúgy is intenzív változás… Még jobban gyorsul az idő, hatványozottan dúsul a fény a térben (még akkor is, ha létszámilag még bőven kevesebben vannak, akik beleálltak a tudatos ön-megélésbe és szeretetbe, a kritikus “fénytömeg” már megvan ehhez az extra váltáshoz), így már exponenciálisan fokozódik a rezgés, emeli-repíti, aki engedi, és nyomja, aki ellenáll, hogy nála is bekövetkezzék a felismerés és a váltás, és megalkuvás, szűkölés helyett merje Önmagát és végtelen lehetőségeit választani…: a fény ledönti bennünk a felesleges önkorlátozásokat, és kiemel az emberi szűkösségből… pokoljárás-szerű is lehet ez, de csak akkor, ha ellenállunk a változásnak: ha makacsul ragaszkodunk az elképzeléseinkhez, régi berögződéseinkhez, kényszereinkhez, babonáinkhoz, bármilyen szabályhoz, dogmához… Ezek már nem kapnak életteret: most a valóság ideje érkezett el, az Igazi Én, az Önvaló ideje: az illúziók, minden, ami valótlan, minden, amiben kicsinyesség, megalkuvás van, az lejár, érvényét veszti: összeroppan a fokozódó fényben, elporlad és… elmúlik. Lehullanak a rétegek, amelyek eddig fedték a valódi fényünket-énünket. ???

Ezen folyamatokat segítenek megérteni és beengedni az Új Korszak előadások: mindegyik elérhető lesz a videófelületen, ma felkerült a 2. és a 3. témakör is: pipiter-joga.hu/videok ?
Budapesten a 3. témakört a másik 3 előadásba ágyaztam, ott ez külön nem lesz, a negyedikkel folytatjuk/ zárjuk márciusban- de persze, meg tudjátok hallgatni, ha szeretnétek, azt is a videóoldalon… ?

Itt az Új Korszak! Lépjünk be a kapuján méltóságunk és lehetőségeink teljes tudatában! ???
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .