Elérhető az Új Korszak 1. felvétele!

Már elérhető az Új Korszak 1. előadással egybekötött hangolódás felvétele a videóoldalamon! ? Az energia tértől és időtől független, tehát ugyanúgy át tud járni, ha hagyod, mintha ott lettél volna. ? A honlapon a Videók menüpontban tudod megvásárolni: pipiter-joga.hu/videok ?

• Ez az Új Korszakról szóló előadássorozat 1. része, Hogyan lehet örömteli Számodra a most megnyíló időszak? a címe: ez egy általános áttekintés arról, hogy miért vannak a most zajló hatalmas változások. Mi a célja, oka, hogy összeomlanak rendszerek, eltörlődnek szabályok…? Miben különbözik az Új Korszak a Régitől, miért jöttünk a Földre, mit tapasztaltunk és tanultunk régen, és mit szükséges most megtanulnunk…? Milyen forradalmi lehetőségek nyílnak számunkra, mi várható a tudatos és a tudattalan ember számára ebben az intenzíven emelkedő rezgésben, fényesedő terben, ami jellemzi a Földet mostanában…?

• Az előadások a verbális mellett energetikai átadással is járnak. A verbális rész a racionális énünknek szól: hogy logikusan is megértsük, mi miért zajlik, milyen választásaink vannak… a megértés már önmagában oldódást hoz, csökkenti a szorongást… az energetikai átadás ezt a blokkoldást és átkalibrálódást (szempontváltast) segíti még mélyebbé es hatékonyabbá tenni, a tudattalan rétegekig hatolóan: kvázi beavatást kap az új korszak energiáihoz, aki elfogadja: ez azt jelenti, hogy kap egy energetikai kódot ? az új működéshez, és ezután, ha úgy dönt, könnyebben nyílik ki számára az új hozzáállás, avagy tudati működés, ami persze kihat a testi és érzelmi működésre is…

• Ezekről a folyamatokról és összefüggésekről még bővebben a Tanítás-előadás menüpontban olvashatsz: pipiter-joga.hu/tanitas-eloadas

• A felvétel pedig elérhető a Videók menüpontban: pipiter-joga.hu/videok

Itt az idő! Lépjünk be az Új Korszakba méltóságunk és lehetőségeink teljes tudatában! ???

Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .