Meghívó: Az Új Korszak 2.: a női és a férfi minőség egyensúlya egyénben és párban

Szeretettel meghívlak az Új Korszakról szóló soron következő előadásomra, mely segít abban, hogy tudatosan kapcsolódni tudj ehhez az új és most már domináns energiához, és így felemelővé és örömtelivé váljon az elkövetkező időszak Számodra.


● Ha nem voltál az elsőn, akkor is nyugodtan csatlakozhatsz. Kezdőknek és férfiaknak is nyitott!

● Az Új Korszak sorozat 2. része a női és férfi minőségek harmóniájáról fog szólni ??❤️
Szó lesz ennek keretében a jobb és bal agyféltekéről, a férfi és női agy és energiarendszer és ennek megfelelően: működés különbségeiről. Tanulunk egy gyakorlatot is, amely segít tisztítani, karbantartani magunkat.
Beszélünk még a férfi és női jellegű energiákról egyénben és párban; ill. röviden a történetükről. Szó lesz a szerelemről, milyen a férfi és milyen a nő szerelme. És hogy hogyan lehetséges tartóssá tenni ezt az inspiráló érzést.
Aztán, hogy mi az Új Korszakban a kulcs a férfi és női minőség szempontjából ☯️
… aztán amit még a csoport igényei behoznak…: ez egy organikus műfaj, mivel a jelenlevők is formálják a tartalmat, azáltal, hogy aki engedélyt ad (aki úgy érzi, tehát nem kötelező), annak belépek az energiarendszerébe, és a Lelkével, a legmagasabb szintű énjével kapcsolódom – a Lélek közvetíti, mit mondjak el, milyen infóra, energiára van szüksége az egyénnek, hogy egyre közelebb kerüljön hozzá… ??
Azaz én csatorna vagyok, a résztvevők igénye megérkezik a megnyitott tiszta, biztonságos térbe, és a térbe szintén behívott magas szintű, isteni tisztaságú Felemelkedett Mesterek erre reagálnak, én érzekelem, amit ők tanítani szándékoznak az igények alapján és elmondom… tehát verbális és energetikai is az átadás – a magas rezgésű térben oldódni kezdenek az érzelmi és tudati blokkok, megindul az átkalibrálódás az Új Korszak energiáira…
Minderről bővebben itt olvashatsz: pipiter-joga.hu/tanitas-eloadas

● Az előadás / tanítás előtt lehetőség van egy bő órás jógaórán részt venni, ami segít, hogy még könnyebben kizökkenjünk a hétköznapokból, és meg tudjuk nyitni magunkat a tiszta, emelő , átkalibráló energiák felé.

● A várható menetrend:
kezdéstől 1 óra 15 perc jógaóra (kezdőknek és férfiaknak is)
aztán negyed óra múlva kezdődik az előadás/ tanítás, hangolódással, blokkoldással átszőve… lehet csak az előadásra is jönni, kezdőknek és férfiaknak is nyitott mindegyik!
+ másfél-két órás előadás/ tanítás + kérdezz felelek, így bőven beleférnek a személyes példáim és a Ti kérdéseitek is… ??

● Helyszínek és pontos időpontok: itt
● Az alkalom adományos, a javasolt hozzájárulás 5 ezer Ft.

● Hogy hogyan és miért működik csoportosan is az oldás így, előadás közben, itt írtam a GYIK részben: pipiter-joga.hu/eloadas-tanitas

● Rólam / kapcsolat/ egyéb infó: pipiter-joga.hu

Szeretettel várlak Titeket, és hívjatok nyitott, érdeklődő embereket, hogy minél többen fényesedjünk tudatosan! ??
?
Bartis Bori
• Pipitér Jóga • A minőségi én-időd: a gyógyító én-időd •

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .