A vágyak megvalósulhatnak

Hálás vagyok, hogy van lehetőségem segíteni legtöbbször- azoknak pedig mindig, akik készen állnak már a változásra, már nem kifogásokat keresnek, hanem meg akarják érteni az üzenetet, és képesek tenni a felszabadulásért: megtenni, amit a Lelkük kér, hogy kioldódjon a blokk.

Amikor pedig nincs blokk, be tud indulni az energiaáramlás, és létre tudnak jönni a vágyak, célok- hacsak nincs valami hatalmas karma, ami miatt nincs rá lehetőség ebben az életben. Ilyen, lebonthatatlan falat egyelőre nem láttam a kb 200 oldás alatt, maximum olyat, amihez kellett 1-2 lépést még tenni… aki elszánt abban, hogy feloldja magát a terhek alól azt a mostani időszakban nagyon támogatja az Univerzum, megkapja a rálátást és a lehetőséget, és lebonthatja a falakat, amiket magának épített életek során az okulás érdekében. És akkor létrejöhet, amit szeretnénk… ?

Babavárással kapcsolatban is lehet oldani, és csodás öröm, hogy már két párhoz is úton van a pici, a blokkoldásokkal sikerült kinyitnunk a kaput. ?? Az egyik pár, akikkel külön-külön dolgoztam az egyéni elakadásokon, az alábbiakat írta erről- köszönöm a visszajelzésüket, és a bizalmukat, öröm volt velük dolgozni, mindketten nyitottan, alázattal álltak bele az oldási folyamatba, és az első alkalom után pár nappal meg is fogant a baba. ? Az pedig hab a tortán, hogy folytatják az önmunkát, mert megérezték, mennyivel nyugodtabbá, magabiztossabbá, örömtelibbé válhatnak a terhek letételével, és ez milyen jó maguknak, a társuknak és persze a picinek is!??

“Házaspárként 5 éve szerettünk volna egy kisbabával kiegészülve család lenni. Az orvosi segítség mellett úgy gondoltuk, önmunkára is szükségünk van. 3 sikertelen lombik program után felkerestük Borit, és szerencsére azt is megláttuk a segítségével, hogy az eredményeink csak számok. Mindketten külön kaptunk tőle segítséget egyéni alkalmakon. Az elsőre talán ijesztőnek tűnő szembesülés, a vele töltött idő alatt megkönnyebbülést váltott ki, és az oldás egyfajta felszabadulást hozott. Általa helyére került több dolog bennünk – jó alapot adva a további önformálásra – és biztosak vagyunk benne, hogy ennek is köszönhető, hogy most úton van a kislányunk. Örökké hálásak leszünk, köszönjük!”

Én is nagyon hálás vagyok, köszönöm a bizalmatokat, és az Univerzumnak, hogy segíthettem! ?????

Namaste ♡ Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .