A “soha”mágneses tere

Figyeljük meg, mikor vannak bennünk olyen kategorikus elhatározások, döntések, hogy “én soha nem fogok ezt vagy azt”, vagy ennek a párja: “én majd mindig így vagy úgy teszek”… és mi is ez energetikailag…?

Amikor elhagyja a szánkat, vagy megfogalmazódik a szilárd gondolat/ elhatározás, hogy “na, én ezt soha” (vagy: “én majd mindig”) akkor – ha tudatosan igyekszünk élni, és ismerjük az Élet törvényeit (vagy legalább is a Vonzás törvényét és azt, hogy a földi létben a fő feladatunk a szeretet kifejlesztése, ami az elfogadáson keresztül tud kiérlelődni)- akkor jusson eszünkbe, hogy ez a hozzáállás bizony ítélkezés = egy el nem fogadás, és mint ilyen, bizony úgy működik, mint egy mágnes: mintha leadtad volna a rendelést az Univerzumnak, hogy légyszi, mutasd meg azokat a helyzeteket, amikor “én is, mégis” (vagy amikor a mindig helyett “mégsem”)… ?

ha még ennél is tudatosabbak vagyunk, akkor tudjuk, hogy ezek hitrendszerek, amiket le tudunk tenni, felül tudunk írni, tehát ahogy lehet, üljünk le, és érezzünk rá/ meditáljunk rá, hogy mi a valós, mély ok, ami miatt nem tudjuk elfogadni a szitut, mitől félünk a jelenség kapcsán: mit érzek igazán? mi van emögött?… és: oldjuk ki, küldjük el a Fénybe… vagy kérjünk segítséget kioldani (pl.: pipiter-joga.hu/egyeni 🙂 )… és egyre kevesebb ilyen lesz az életünkben, egyre szabadabban, békésebben, szeretetteljesebben élhetünk… ???

Ez a nagyon szórakoztatóan megírt WMN cikk ihletett erre a bejegyzésre: https://wmn.hu/wmn-life/55648-ha-anya-leszek-en-soha—elkepzelesek-es-valosag-szulokent

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .