A rádzsa jógacsoportnak… ♡

Kedves Csoporttagok!

Májusban is folytatjuk a meditációs órákat! Remélem, segítségetekre voltam ezekkel az alkalmakkal abban, hogy a külső bezártságban tudjatok befele nyitni, és így kapcsolódva felső, bölcsebb Énetekkel meg tudtátok látni, meg tudtátok érezni, mit tanít ez a helyzet Nektek és környezeteteknek, akár csak a korlátozás, akár a betegség, a lábadozás… akár az újrakezdés érdekében történő kilépések feldolgozásában…! ?

Nekem is sok tanulságot hozott ez az év, és a betegség is – tudom, hogy furán hangzik, de aki energetikailag nézi a dolgokat, ismeri az Élet törvényeit, az nem botránkozik meg, ha azt mondom, rengeteget adott, emelt és tisztított… Ezek a történések földi szemmel/ tudatállapotban nem értelmezhetőek, dühöt, szomorúságot, szorongást okoznak, csak a tág, bölcsebb tudatállapot hozza meg az oldódást: a megértést és aztán az elfogadást, a valódi elengedést… Ez, a más perspektívába helyezkedés segítése volt a célom ennek a csoportnak a létrehozásával, remélem, sikerült, hogy ilyen megéléseket hozzanak az alkalmak. És azért is örülök, hogy közösen gyakorlunk itt, mert így az évkör jeles napjait, erőnapjait a közös gyakorlással még jobban meg tudjuk lovagolni, megerősítő élményeket, letisztító meglátásokat hoz, ami megint csak a különböző szorongásainkat segít oldani…
Folytatjuk tovább, de a tartalékaim végére értem, így köszönöm, ha megértitek, hogy a csoport májustól fizetőssé válik, 4 ezer Ft lesz a havi bérlet, 1 ezer Ft az egy alkalom: kérem, aki szeretne továbbra is részt venni ezeken az élő online meditatív gyakorlásokon, hétfőig utalja el az összeget. Azt kérem, aki egy alkalmat fizet, tegye meg, hogy a gyakorlása után kilép a csoportból- ezt nem hiszem, hogy gond lenne, hisz mindnyájan a tiszta életre törekszünk.
Az utaláshoz:
Bartis Borbála Anna e.v.
CIB Bank10700055-61824454-51100005
IBAN-szám: HU84 1070 0055 6182 4454 5110 0005
közlemény: lakcím, “hétfő”

A korábbi rádzsa jógaórák megtalálhatók a Minőségi én-idő jógacsomagban is a többi kb. 40 óra mellett, a videóoldal már innen, a honlapról, magyarul érhető el…

Köszönöm, hogy megértitek, és hogy itt voltatok, és azt is, ha továbbra is velem tartotok!
Namaste?
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .