A gyógyulás létezik

Az alábbi bejegyzésben Timi példája (akit a pécsi bevezetés a meditációba foglalkozásokról van szerencsém ismerni) is mutatja, hogy mindig van megoldás a problémáinkra, csak ki kell dugnunk a fejünket a szokásos homokbuckánkból, ahova félelmeink miatt temetjük magunkat.

Szembe kell nézni magunkkal, mélyen és őszintén… mert a betegség akkor jön, ha nem merünk már jó ideje meglépni valamit, behozni olyan változtatást, amire valójában, mélyen tudjuk, hogy szükségünk lenne, hogy tiszta és szabad életet lehessünk, de mindig elhessegetjük az érzést és halogatjuk a változtatást, kifogásokat keresünk, a jeleket, tüneteket pedig elfedjük átmeneti “megoldásokkal”… Akkor megérkezik a(z újabb, az erősebb) betegség, mert lejárt az ideje az odázásnak, a szőnyeg alá söprésnek, és akkor az kőkeményen rákényszerít, hogy változtass! A betegség MINDIG üzenet, hogy változtass, és hogy nézz magaddal szembe, őszintén! Akkor is üzenet, ha allergia, ha fertőzéses, ha genetikus… stb. Valamin muszáj változtatnod. Arra terel a betegség által kialakított szitu, állapot, hogy valamit újragondolj, felismerj. .. és ezáltal felszámold valamilyen félelmedet, önkorlátozó, bebetonozott hiedelmedet… hogy végre ne félj, ne függj, hogy ne eltemesd, hanem felfedezd magad, az erődet… a Teremtés erejét, az Életet… Szeretettel gratulálok, Timi, a gyógyulásodhoz, és a bátorságodhoz, ami nagyon kellett hozzá!!? És kívánom, hogy sokakat inspirálj, hogy megéljék önmaguk erejét, a felszabadító felismerést, hogy valójában a kulcs ott van mindenhez belül❣

Temesi Timi bejegyzése: “Kedves Barátaim, Ismerőseim! Aki jobban ismer, tudja, hogy bő egy éve egy “gyógyíthatatlan” betegség (szerintem nincs ilyen) vett le szó szerint a lábamról. Begyulladt és kétszeresére dagadt izületek, szinte teljes kiszolgáltatottság, erős fájdalmak hónapokon át…Valahogy éreztem, hogy ezúttal nem orvostól várom a segítséget, nem gyógyszerekkel szeretném elnyomni a tüneteket, hanem egy gyökeres életmódváltással küszöbölöm ki a kiváltó okokat. Lényeg, hogy mára nyoma sincs az egy évvel ezelőtti problémáknak, újra el tudom látni a feladataimat és energikusabb vagyok, mint valaha! ?Ha valakit érdekel, ne adj’ Isten érintett bármilyen hasonló betegséggel, létrehoztam egy oldalt, melynek címe:”A gyógyulás létezik”. A betegséget és a gyógyulásomat kissé sorsszerűnek érzem, úgy fogom fel, hogy általa másokat is bíztathatok, hogy van kiút. ☺️Nem titok, hogy volt ki segítsen, egyedül nem ment volna…Ha szüksége van valakinek a tapasztalataimra, illetve egy szakértő (ez nem én vagyok) segítségére, keressen, írjon, kérdezzen! Kell a kitartás, az önfegylem, de nem csak testi, hanem személyiségbeli, önismereti fejlődést is hozhat ez az út.”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .