Már robog, ám, az új videófelület!! :))

A felújítás, építkezés körüli sok teendő közepette még meg sem tudtam hirdetni rendesen, hogy nagy örömömre elkészültem április közepére az új videófelülettel!! Egyszerűbb, átláthatóbb, érthetőbb- reményeim és szándékom szerint!

Nagyon klassz áron tudtok így bárhonnan és bármikor töltődni, oldódni… ???pipiter-joga.hu/videok?‍♀️?

Jelenleg több mint 50 videót találsz a Minőségi én-idő jógacsomagban, de hétről-hétre egyre gyarapszik a számuk. Havi 3990 Ft-ért testi és lelki oldódás, erősödés, nyugalom… (de vehetsz persze csak napijegyet vagy féléveset, éveset is…). ? Van a csomagban meditatív óra is, meg mozgásosabb óra is, 20-30-50-90 perces, minden testterületre, csakrára, mindenféle hangulatra, ciklusszakaszra, életszakaszra, évszakra… gerincjóga, Holdjóga, ciklusjóga, csakrajóga, hatha jóga, rádzsa jóga… Megtalálod a méhtisztító workshopot is és a Bevezetés a meditációba tanfolyamot is egy-egy külön csomagban… szóval van mindenféle, ami szem-szájnak ingere, de inkább és főleg: a léleknek nyugalma… ??

A korábbi felület 3 napon belül megszűnik, az új pedig már 3 hete klasszul működik közvetlenül a Pipitér Jóga honlapjáról. Egyszerű, átlátható oldal, magyarul, biztonságos bankkártyás fizetéssel.

?✨ Minőségi én-idő ? Ajándékozd meg Magad Önmagad legegészségesebb és legörömtelibb verziójával! ?✨Namaste ?? Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .