Elindultak a jógaórák Kaposváron

Ahogy írtam korábban, a költözés (és az életszakasz és sorsfeladatváltás) miatt elbúcsúztam a boglári és marcali csoporttól- ez utóbbihoz még visszamegyek majd 4 órát tartani lezárásképp, a boglári csapattól már búcsút vettem, és át is tudtam adni egy kedves lánynak, akinél szuper kezekben lesznek…:)

Szóval most Kaposváron indultak csak el az órák, de ott elindultak, szóval hajrá, itt az idő, hogy felszabadítsd magad a Rád rakódott stressz alól, lélegezz fel!? A rendszeres jógával, minőségi én-idővel kívül-belül egészségessé válunk. ? Várlak Téged is szeretettel kedden és csütörtökön Kaposváron a jógaórákon. Bejelentkezést kérnék a létszám miatt egyelőre, de igazolás nem szükséges. Órarend: ➡️pipiter-joga.hu/orarend?

?‍♀️??Aki egyelőre inkább otthon gyakorolna, annak ajánlom figyelmébe a jógavideóimat: a több mint 50 videót tartalmazó, és egyre gyarapodó Minőségi én-idő jógacsomagot a honlapomról egyszerűen és kedvező áron meg tudjátok venni, és bárhol, bármikor oldhatjátok és tölthetitek magatokat a segítségével, akár mozgásra, akár meditációra vágytok..! ➡️pipiter-joga.hu/videok ? Vagy pedig az online élő adást ajánlom: https://pipiter-joga.hu/onlinejoga/
Tehát aki jönne személyesen, várom a Harmóniaházban kedden 18h30-tól, csütörtökön 10h30-tól, bejelentkezést egyelőre kérnék a pipiter.joga@gmail.com címen vagy üzenetben.

Namaste ?? Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .