Ember tervez…

Az előző posztomban azt írtam, az biztosnak tűnik, hogy a hétvégén elköltözünk- hát nem így lett… 😀

Jól belecsúsztunk a betegségbe, legyengültünk mindketten, és mivel még nem sürgető, csak hó végén kell átadnunk a házat, éltünk a lehetőséggel, és inkább pihentünk. Már kicsit jobban vagyunk, de azért eléggé úthengeres érzés még…

A napokban kemény bolygóállások jelzik számunkra, hogy feladat van! Ehhez ajánlanék egy védelmi mantrát, ami a legerősebb kb., amit ismerek (Baktai Ádámtól tanultam, köszönet érte ezúton is).

Volt aki írta, hogy vírusos betegeket kell ellátnia, ehhez kért mantrát, neki is ezt ajánlottam… A napokban nagyon legyünk éberek, ne hagyjuk, hogy bedaráljon minket a mindenhonnan ömlő, mindenféle témakörben zajló csatározások. Nagyon ki van készülve már mindenki, nagyon a cérnánk végén járunk- tegyük meg, hogy nem szállunk bele ezekbe az energiákba: kapcsoljuk ki tényleg a netet, vagy csak és kizárólag kellemes pl. hangtálas meditációkat, emelő mantrákat hallgassunk…!

És tanuljuk meg ezt a jó erős mantrát, és mondjuk, amikor erősítésre van szükségünk:

Om Trayambakam Jadzsámahé

Szugandhim Pusthi Vardhanam

Urvárukam Iva Bandhánán

Mrityor Muksíja Mámritát

Itt található egy felvétel hozzá.

A jelentését Baktai Ádám posztjában megtaláljátok.

Tartsunk ki, mindjárt jönnek az új energiák- persze profitálni akkor tudunk belőlük, ha középpontban maradunk, és nem daráljuk le az energiánkat mindenféle témákon vitatkozásban! El kell mondanom, hogy nem meggyőzhetőek az emberek, mindenkinek a saját tudati szintjének és blokkjainak megfelelő szempontjai vannak, és nem abszolút igazsága a Földön- szóval kíméljétek meg magatokat, és ne vitatkozzatok…: lélegezzetek mélyeket, és emeljétek ki magatokat a lehúzó energiából, aztán amikor lecsengett a düh, akkor elcsendesedve ássátok ki, mit jelent az a téma számotokra, amin felhúztátok magatokat… és oldjátok ki, küldjétek el a fénybe, szeretetbe a blokkot… így lesz kioldva a kötése… és nem lesz már hatása többé Rátok. És nem éreztek majd kényszert, hogy másoknak is megmagyarázzátok, hogy van jól szerintetek.

Minden tökéletes rendben van a Teremtésben, mindenki megkapja a leckét, amire szüksége van, ne nyugtalankodjunk rajta, más dolga nem a mi dolgunk.

Namaste <3
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .