Re: démonokkal táncolók

Igen, volt tegnap ez a Hitgyülis videó a jógáról – páran el is küldtétek -, azt hiszem, felesleges vele foglalkozni, ne húzzátok fel magatokat rajta. Mindig is voltak, akik félelemkeltésből éltek, mind anyagilag, mind energetikailag- és nyilván azért lehet ezt megtenni, mert van, aki vevő rá, aki nyit felé. (Aki ítélkezik, gyűlölködik, babonaságokat talál ki, az nyilván fél.) De ezzel nincs gond, minden, ami létrejön a világban, az azért van, mert valaki annak mentén tanul- tapasztal és szép lassan fejlődik, tudatosodik. Van ilyen is, olyan is. Minden ember a saját életéért felelős és maga választja meg szabad akarata által, hogy mi felé fordítja a figyelmét az életben, mivel és hogyan tölti az idejét, mit hoz be az életébe, és ezáltal: hogy milyenné teszi azt.
Aki jógázott már valójában, azaz elcsendesedett, befele figyelt, tudatosan jelen volt a gyakorlásban, kapcsolódott Önmagával, az tudja, mert tapasztalta, hogy a jóga pont a videóban elhangzottak ellenkezőjéről szól: a félelmek, ragaszkodások levetéséről, a határtalan szabadság, isteni oldalunk megtapasztalásáról, az abban való létezésről.
Kívánom mindenkinek, hogy tapasztalja meg a félelem nélküliség állapotát minél többször és minél tartósabban- akár a jóga, akár más gyakorlat segítségével!?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .