Ászanázás és meditáció NŐI KÖRben

~✼~✼~ Pipitér Koszorú ~✼~✼~

— A női körös foglalkozások jelenleg szünetelnek. —
———————————————————-
 
A női körös foglalkozásokon azok vehetnek részt, akik elvégezték a Bevezetés a meditációba sorozatot, vagy részt vettek jógatáborban, azaz akik tisztában vannak az alapokkal.
Ezeken az alkalmakon ászanázunk, relaxálunk, utána tudatossággal, fejlődéssel kapcsolatban kérdezz-felelek…
 
Ezt követően mantrázunk, ill. méhtisztító gyakorlatot vagy különböző meditációs gyakorlatokat végzünk.
Célunk hogy tudatosabbá váljunk nőiségünkben, és feldolgozzuk a feszültségeket a különböző szerepekkel, életszakaszokkal, -eseményekkel kapcsolatban, hogy végül objektíva(bba)n lássuk, és így megértsük, mit kell a helyzetből tanulnunk, hogyan tudunk általa fejlődni mint nő és mint ember.
 
Pár téma a foglalkozásokról: biztonság; bizalom, ősök, gyökerek; önbizalom; elfogadás, befogadás; férfi és női archetípusok…
 
Az ászanák (tartások, pózok), amelyeket kb. egy órán át végzünk, szintén segítik a nőiség tudatosabb megélését – erről bővebben itt olvashatsz: https://pipiter-joga.hu/noijoga
A gátizomtorna is azt támogatja, hogy a női létünkkel “kibéküljünk”, kioldjunk korábbi vagy aktuális feszültségeket – és nem mellékesen fizikai szinten is javulni, gyógyulni tudunk vele (inkontinencia, görcsös menstruáció, aranyér, hüvelysérv, mióma, ciszta, hüvelyszárazság. stb.).
 
 
Kezdőknek először a Bevezetés a meditációba sorozatot ajánlom, az 2020-as dátumokat az Események menüpontban találod!
 
A foglalkozás 3000 Ft. Áfás-számlaigényedet, kérlek, előre jelezd!
 
 
A KESZTHELYI csoporthoz lehet folyamatosan csatlakozni! Itt 3500 Ft a részvételi díj (sajnos drága a terem, ezért a különbség).
 
Jelentkezés FB-on privát üzenetben vagy e-mailben: pipiter.noi.egeszlet@gmail.com.
 
Itt rólam is találsz bővebb információt: https://pipiter-joga.humagamrol.
 
Ha kérdésed lenne, keress bátran!
Szeretettel várlak:
Bori