Hawkins tudattérképe

Érdemes tanulmányozni Hawkins tudattérképét, hogy lássuk, mi a magas rezgésű érzésvilág, amit akkor tudunk működtetni, ha már nem (igazán) vannak blokkjaink, akár karmikus kötésként, akár önkorlátozó hitrendszer képében vagy ítélkezésként… (A legmagasabb szint már abszolút elérhető sokak számára, 2023. március 22-től meg még azon túli is, olyan multidimenzionális tlajdonságaink nyílnak meg, amit még nem is tudunk, ill. már rég nem használtunk, úgyhogy újra be kell gyakorolni…)

És mi az alacsony rezgésű működés, amit akkor működtetünk, ha a blokkok, traumák még aktívak: vagyis még azok mozognak bennünk, és ennek megfelelően a blokkok azaz félelmek mentén döntünk és cselekszünk, ezért állandóan olyan élethelyzeteket hozunk létre magunknak (“vonzunk be”), amelyek segítenek ezeket lebontani – amíg aktívak a blokkok, addig tehát azok határoznak meg minket, azok alakítják a valóságunkat! Amikor már nem, akkor a szabad akaratunk mentén már bármit élhetünk!

(Lehet a tudattérkép kapcsán vitatkozni, tudom, de szerintem egy nagyon jó kiindulási alap ahhoz, hogy elgondolkozzunk, melyik érzés, hogyan van bennünk, mikor volt élményünk egyikkel vagy másikkal… vagy hogy egyáltalán felismerjük-e magunkban őket (van, akinek ez jelentős lépés…!))

Namaste ♡
Bori

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .