Ászanázás és meditáció NŐI KÖRben

A női körös foglalkozásokon azok vehetnek részt, akik voltak Bevezetés a meditációba workshopon (legalább egyen) vagy jógatáborban, azaz akik tisztában vannak az alapokkal (kivétel: a keszthelyi csoport, ott folyamatosan lehet csatlakozni).
Ezeken az alkalmakon megbeszéljük az elmúlt hónap/ időszak élményeit, tapasztalásait, felmerülő kérdéseket: segítjük egymást tapasztalatok megosztásával, hogyan érdemes egy-egy élethelyzetet értelmezni, mi lehet a fejlődés lehetősége benne, stb.
Ezt követően beszélgetünk egy aktuális témáról (ld. lejjebb), majd ászanázunk és végül mantrázunk, ill. méhtisztító gyakorlatot vagy különböző meditációs gyakorlatokat végzünk. Célunk hogy tudatosabbá váljunk nőiségünkben, és feldolgozzuk a feszültségeket a különböző szerepekkel, életszakaszokkal, -eseményekkel kapcsolatban, hogy végül objektíva(bba)n lássuk, és így megértsük, mit kell a helyzetből tanulnunk, hogyan tudunk általa fejlődni mint nő és mint ember.
Pár téma a foglalkozásokról: biztonság; bizalom, ősök, gyökerek; önbizalom; elfogadás, befogadás; férfi és női archetípusok…
Az ászanák (tartások, pózok), amelyeket kb. egy órán át végzünk, szintén segítik a nőiség tudatosabb megélését – erről bővebben itt olvashatsz: https://pipiter-joga.hunoijoga
A gátizomtorna is azt támogatja, hogy a női létünkkel “kibéküljünk”, kioldjunk korábbi vagy aktuális feszültségeket – és nem mellékesen fizikai szinten is javulni, gyógyulni tudunk vele (inkontinencia, görcsös menstruáció, aranyér, hüvelysérv, mióma, ciszta, hüvelyszárazság. stb.).
Kezdőknek először a Bevezetés a meditációba sorozatot ajánlom, az 2020-as dátumokat az Események menüpontban találod!
A foglalkozás 3000 Ft. Áfás-számlaigényedet, kérlek, előre jelezd!
A KESZTHELYI csoporthoz lehet folyamatosan csatlakozni! Itt 3500 Ft a részvételi díj (sajnos drága a terem, ezért a különbség).
Jelentkezés FB-on privát üzenetben vagy e-mailben: pipiter.noi.egeszlet@gmail.com.
Itt rólam is találsz bővebb információt: https://pipiter-joga.humagamrol.
Ha kérdésed lenne, keress bátran!
Szeretettel várlak:
Bori