Videók

tovább a videókhoz

A mai korban talán a legnagyobb luxus a csend. A sokféle külső zaj belső zajt, stresszt, szorongást… okoz. De a jó hír, hogy a belső csend és nyugalom kifejleszthető, és még a leghangosabb és legvillódzóbb ingeráradatban is megtartható. Többek között ebben is segít a jóga.
Ha rendszeresen szánsz Magadra időt, és megtanulsz elcsendesedni, oldani tudod a stresszt, egyensúlyba kerülsz, és nem csak pihentebb leszel, hanem fel is töltődsz!
Ha szeretnél velem gyakorolni online (is), akár mert a heti 1 alkalom nem elég, szeretnél jobban fejlődni, akár mert nem laksz arra, amerre órákat tartok, vagy nem jó az időpont…: keresgélj a sokféle videó között, így jógázhatsz hosszabban vagy rövidebben, ahogy időd van. A testileg és lelkileg fejlesztő anyagokat havi előfizetéssel vagy napi bérléssel is megtekintheted, gyakorolhatsz velük. Találsz ingyenes, rövidebb gyakorlásokat és magyarázó videókat is. Kezdőként át tudod venni először az alapokat, ha valamilyen problémád már kialakult, terápiás videót is találsz; ha pedig már a valódi elmélyülésre vágysz, hangolódj a meditációs anyagokkal! Rendszeresen bővítem a választékot.
A jóga nekem azzal adta a legtöbbet, hogy segített megtanulni befele figyelni, meghallani a belső hangom, és így egyre jobban megismerni és kibontakoztatni magam… Ez a lehetőség mindenki számára nyitott, megéri befektetned az időt, rendszeres gyakorlással Te is békét tudsz kötni Magaddal, és hosszú távon elégedetté és örömtelivé válsz majd. A videókkal örömmel támogatom ezt a folyamatot, és ha nem találsz a Te problémádra online jógaórát, akkor írj, és szívesen összeállítok arra is gyakorlatsort, és elkészítem a videót.
Jó gyakorlást, töltődést, Önmagaddal kapcsolódást kívánok! Namaste ♡

tovább a videókhoz tovább a praktikus infókhoz feliratkozom a hírlevélre