Itt az idő, amire életek óta készülünk! Online nézet
Pipitér Jóga Pipitér Jóga
a minőségi én-időd: a gyógyító én-időd

Drága Pipitér-Olvasó!

Hatalmas elengedésben vagyok most, hogy itt a valódi, mély korszakváltás: érzem, hogy lejárt a küldtésemnek egy jó része, elérkezett az, amire sokan életek óta készülünk, megnyílik a Föld tere, és valóban ki tudunk lépni ebből a kettősséget/ kétséget hordozó, lassú, sűrű földi működésből... A korábbi életek mind integrálódnak, bölcsességgé válik a tengernyi tapasztalás... elengedünk minden szerepet, még azokat is, amikre azt hittünk, azok vagyunk mi... sokszor olyan mély elengedések ezek, hogy még a Földre érkezésünk előtti működéseink, szokásaink oldódnak fel... csodás ezeket látni, érezni, és támogatni a megkönnyebbülést másoknál is... csodálatos oldódásoknak lehetek továbbra is tanúja, sok-sok ember jön egyéni lélekkommunikációra, és örömömre, egyre több a férfi is! Mindenki érzi, hogy ideje a terhektől megszabadulni - illetve azok érzik, akik készen állnak rá, persze...!

A március 22-i izgalmas kvantumlépéssel kapcsolatban készítettem egy új videót a youtube-csatornára... lesznek még talán további kiegészítő videók is mostanában (már semmit nem mondok fixre, olyan gyors a változás :D) - és mindezek kiegészítik az Új Korszak előadásokat, illetve azóta beérkezett kérdéseket válaszolnak majd meg, vagy azóta felerősödütt tendenciákra közelítenek majd rá...

Te is küldj bátran kérdéseket, ha felmerül Benned bármi!

Nézd meg a videót a március 22-i vátásról!
Az Új Korszak előadások videón
Az Új Korszak előadások videón
Nagy örömömre, mostanra felkerült a videóoldalra az Új Korszakról szóló csatornázott tanítások mindegyike! Egyenként 3 ezer Ft-ért megvásárolható, többször is meghallgatható, mivel 1 hónapig korlátlan hozzáférést biztosít a vétel ehhez a bőséges tudásanyaghoz, illetve blokkoldást hozó, átkalibrálódást segítő hangolódáshoz. Az energia tértől és időtől független, tehát ugyanúgy érzékelheted, mintha ott lettél volna...
A videó itt megvásárolható
Nagyböjt

Hamarosan vége a Nagyböjt első felének, Húsvét után majd folytatódik Pünkösdig.

Sokat írtam már róla, hogy legyünk okosak és önrendelkezők a böjt kapcsán: ne kövessük vakon a hagyományt, régi aszkéta-önsanyargató-szenmvedésprogramjainkat futtatva, hanem szabjuk őket magunkra, testünkre, lelkünkre! És csak akkor csináljuk, amikor már nem esik rosszul...sőt: csak ha jólesik!

Én pl. nem böjtöltem most egyáltalán- érzem, hogy majd jól fog esni egy méregtelenítés, de majd csak Húsvét után, amikor már nem lesz hideg. Én levegős alkat vagyok, sok a levegő/ szél energia az energiarendszeremben, ennek megfelelően fázós vagyok és az idegrendszerem ki tud készülni az éhezéstől, úgyhogy nagyon odafigyelve kell ilyen tisztításokat csinálnom, hogy tényleg tápláló, támogató legyen, ne pedig puszta önsanyargatás!

Hamarosan készítek erről egy videót, hogy az Új Korszakban hogyan működnek ezek - addig is olvassátok el esetleg a korábbi böjtös posztokat, azok is már rávezetnek erre, pláne az erőszakmentes étkezésről szóló poszt...!

¤ Böjtölj okosan!

¤ A Nagyböjt első fele

¤ Holnap indul a böjt 

¤ Erőszakmentes étkezés?!!

Tavaszi Napéjegyenlőség

Március 20-án, azaz ma van az idén a tavaszi Napéjegyenlőség, vagyis a valódi Újév. Szóval Boldog Újévet!

Korábbi írásokat ajánlok figyelmedbe erről az időszakról, ha szeretnél picit jobban beleérezni, milyen energiák mozognak ebben az időszakban általában:

tavalyelőttről: ¤ Boldog Napéjegyenlőséget! Boldog Újat! 

tavalyról: Az Új Korszak Napéjegyenlősége ez már...!

Ez a mostani azonban más, mert olyan mértékig tartalmazza az Új és az Újjászületés energiáját, mint eddig soha...:

Boldog Új Korszakot, Boldog Valódi Én-korszakot mindenkinek! Bár ezt nem is kell kívánnom, mert a valódi énben élni más nem lehet, mint boldog, hisz maximálisan önazonosak leszünk benne... nem veszünk fel semmit, amivel nem *akarunk* azonosulni, és merünk tisztán aszerint élni, ami inspirál... érdemes minél többször ebbe beleérezni... csodás! A csoda korszaka is lesz ez, pont a teljes felszabadultság és szeretet miatt olyan dolgokat fogunk élni, amit korábbi énünk csodának nevezett volna... de már egyre természetesebbé válik majd ez a könnyed magas rezgés... de jó...!

Kedvem van táncra perdülni, hogy itt ez az időszak, amire olyan rég várunk... vége a szenvedés, a korlátozottság, korlátoltság időszakának... itt a végtelen tér, a sok-sok dimenzió, amit felfedezhetünk...!

Korábban megosztottam már ezt az Annie Lenox-számot a Kristálytiszta énünk ideje c. posztomban, de most hallgassuk meg újra, és ünnepeljük hogy most tényleg itt ez a csodás időszak, 22-én nyílni kezd a Valódi Énünk energiája: You are shining light!

Ragyogó Fény vagy!! Ragyogó Fény mindegyikünk! Éljük, élvezzük, szabadon, örömtelien! Itt az idő!

 
Namaste

Bori

A legutóbbi írások a blogon
Március 22-ről…
Március 22-én lehull a fátyol, feltörik a pecsét… ez a nap különleges nyitást hoz, megnyílik egy valóban teljesen Új Korszak: egy olyan tudati szint lesz elérhető számunkra, ami eddig nem……
Hawkins tudattérképe
Érdemes tanulmányozni Hawkins tudattérképét, hogy lássuk, mi a magas rezgésű érzésvilág, amit akkor tudunk működtetni, ha már nem (igazán) vannak blokkjaink, akár karmikus kötésként, akár önkorlátozó hitrendszer képében vagy ítélkezésként……
Nőnapra…
Boldog női létet, kedves Nők, Lányok, Asszonyok! ?????
Telihold és 10 milliószoros nap
A mai szuper napon (Telihold és 10 milliószoros nap) érdemes (még többet, még hosszabban) kapcsolódni legmagasabb szintű énünkkel, az Önvalónkkal: a Lelkünkkel… ?
Utolsó Új Korszakos előadások (egyelőre)
Kedvesek! ? Lassan a végére érünk az Új Korszakos előadás-sorozatnak: az utolsó két alkalom Bogláron márc. 5-én 16h-kor, ill. Budapesten márc. 18-án 14h-kor lesz, az Eseményekben megtaláljátok a részleteket. ?
Elérhető az Új Korszak 1. felvétele!
Már elérhető az Új Korszak 1. előadással egybekötött hangolódás felvétele a videóoldalamon! ? Az energia tértől és időtől független, tehát ugyanúgy át tud járni, ha hagyod, mintha ott lettél volna.…
2+1 film
Mostanában két film volt, ami nagyon tetszett, ezeket ajánlom figyelmetekbe, akár a hétvégére… picit talán alternatívabbak, mint az eddigiek, de szerintem minőségi kikapcsolódást nyújtanak…
Meghívó az Új Korszak előadás 4. részére
Szeretettel meghívlak a Új Korszakról szóló soron következő előadásomra! akkor is érdemes eljönnöd, ha az első 3 alkalmon nem vettel részt, érthető lesz így is.
Új Korszak-alkalmak februárban
Kis videó
Csináltam egy kis promóvideót az Új Korszakos sorozathoz… ideje volt már ? ??
facebook  youtube  instagram 
Leiratkozás    |    Online nézet
Életműves Egyesület
8693 Kisberény, Petőfi u. 52.
©2017-2022. Bartis Borbála. Minden jog fenntartva.