Telihold és 10 milliószoros nap

A mai szuper napon (Telihold és 10 milliószoros nap) érdemes (még többet, még hosszabban) kapcsolódni legmagasabb szintű énünkkel, az Önvalónkkal: a Lelkünkkel… ?

Sokféle módon megtehetjük ezt, pl. jógázással, olyan igazival, amikor tényleg csak magunkra figyelünk, legyen az ászanázás vagy légzőgyakorlat, meditació, mantra… Mert a jelenlétben, amikor a jelen pillanatban, az itt és mostban vagy, és nem agyalsz mindenfélén, csak vagy, önmagad/dal vagy…: olyankor megnyílnak a csatornáid a magasabb szintjeid felé, és be tud áramolni a Lelked nagyon magas szintű, tiszta energiája: flowba kerülsz…

De amúgy az az izgi, hogy nem kell már ehhez semmi extra szertartás, gyakorlat, környezet valójában: ahogy az Új Korszakos alkalmakon* is tanultuk, egyszerűen behívhatod a Lelkedet bárhol és bármikor (minél többször, annál jobb, mert egyre tartósabb kapcsolat épül ki akkor a legmagasabb szintű énünkkel, és az válik már természetessé a hétköznapokban is…), megemel a fénye, hatalmas energiája… lelkessé tesz… flowba kerülsz… ??

Tényleg nem kell semmilyen hókszpókusz, a lényeg, hogy tudván tudd, hogy m é l t ó v a g y r á, hogy kapcsolódj a tiszta, félelem nélküli szabad éned hatalmas fényével, a magas minőséggel, sőt már ne csak kapcsolódj, hanem azza válj! Hívd, és akkor jön (azért csak akkor, mert tiszteletben tartja a szabad akaratodat), jön és átjár és átalakít, átlényegít… egyre jobban olyanná tesz, mint Ő… szabaddá, kreatívvá, bölccsé, szeretteljessé… magas szintűvé, minőségivé válsz Te magad, és így az életed minden területe is egyre jobban… Az Új Korszakban ez a kulcs, hogy el tudd hinni, méltó vagy rá ❣️? és így merd élni, kibontakoztatni ezt a fényt! Mert ez a fény/ energia az, ami valójában Te vagy… ez a Valóság. És a Valóság most már elérhető, behozható a Földre és élhető a hétköznapokban… élj a lehetőségeddel, kapcsolódj Önmagaddal! ??

Az alábbi szanszkrit OM SO HUM mantra is ezt jelenti, “Ez az, ami én vagyok”…

… hallgasd, érezd, éld… itt az idő

??? Bori

*(Az Új Korszak előadásokat megtalalod a honlapomon: pipiter-joga.hu/videok )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .